U Zagrebu se, u organizaciji Etnografskom muzeja, ovog vikenda 16. i 17. rujna održava prvi festival brada - 'Puna šaka brade'.

Program će se održati u parku na Mažuranićevom trgu, preko puta Etnografskog muzeja i to od 17 do 23 sati. Projekt 'Puna šaka brade' obuhvaća izložbu u Etnografskom muzeju (2.9.- 20.11.), spomenuti festival na otvorenom u parku Mažuranac te bogati program u mjesecu puštanja brade – studenom, kojim se priključujemo u svjetski humanitarni pokret 'Movember'. Potražite više informacija ovdje.

Događanja: 

Brijačnica - The Barbers

Marko Stanzl
Sandra Zajec
Marko Šimunović
Mario Stančić

Plesnjak - Back to Swing

Pikulanje - natjecanje za one koji znaju i školica za početnike

Koncerti:

Petak:

Small House Brown
DJ Bronco Boobalooga
Rockabilly, rock'n'roll, 50s, 60s, rhythm'n'blues

Subota:

Picksiebner
DJ Bronco Boobalooga
Rockabilly, rock'n'roll, 50s, 60s, rhythm'n'blues

Zbog najavljenog lošeg vremena, otkazuje se dio programa planiran za subotu, odnosno mijenja se mjesto održavanja. Priopćenje Etnografskog muzeja:

'Obaviještavamo vas da se, zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika, otkazuje subotnji dio programa Prvog festivala brada u Etnografskom muzeju.

Program Festivala koji se trebao održati u Parku Mažuranića preko puta Etnografskog muzeja u petak 16. rujna 2016. Od 17 do 23 sata, održat će se u prostorijama Muzeja u istom terminu, a program planiran za subotu, održat će se u mjesecu studenom tijekom ''Movembera''.

U okviru bogatog programa moći će se pogledati izložba ''Puna šaka brade'', prepustiti se vještim rukama (i britvama!) The Barbers tima koji će posjetieljima obrijati ili urediti bradu i brk, te naučiti pokoji plesni korak uz odlične plesače iz Back to Swing-a. Za podizanje atmosfere zaduženi su Small House Brown i DJ Bronco Boobalooga (rockabilly, rock'n'roll, 50s, 60s, rhythm'n'blues).
'

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju