Proljeće je službeno počelo. Jedni od nas osjećaju proljetni umor dok druge nabija adrenalin i neopisiva pozitiva. Kako god da se vi osjećali, morate priznati da jedva čekate vrijeme koje ćete moći provesti u prirodi. A kada se odmor i priroda spoje u jednoj rečenici, tu stupamo mi s našim nosom za neopisivo dobre ponude.

Panonska Vas

Malo je Hrvata koji se mogu pohvaliti činjenicom da su čuli za Panonsku Vas. No, zato nas ima mnogo koji smo čuli ili posjetili Terme 3000. Sjeveroistočni dio Slovenije, odmah do točke gdje se spajaju Slovenija, Mađarska, Austrija i Hrvatska, smjestilo se maleno i nadasve magično mjesto. Pravi mali raj na zemlji.

Panonska Vas nalazi se kraj malog sela Tesanovci, koje je prvo selo do poznatih Moravskih toplica u kojima su se smjestile Terme 3000. Moravske toplice poznate su po izvorima termalne vode, ali i po jednom od najboljih golf terena u Sloveniji. I upravo on dijeli Panonsku Vas i Moravske toplice.

Panonska Vas zapravo je skupina od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti i jedinstvenog stila. Ovdje ćete moći uživati u tišini i ljepotama prirode, a smještaj možete potražiti u 11 apartmana ili u jednoj od 4 vile, koje su opremljene tako da zadovolje sve vaše potrebe. Od modernih kuhinja, prekrasno uređenih soba, do blagovaone s prekrasnom terasom. Pravo mjesto u kojem ćete zaboraviti na svakodnevne brige i opustiti se u pogledu na prekrasne zelene poljane.



Rafting na Tari i Drini

Oni koje privlači adrenalin, a odmor u prirodi vide samo kroz aktivnosti koje on pruža, svoju će kombinaciju pronaći na Tari i Drini. Kanjon rijeke Tare drugi je najveći nakon Grand Canyona, a zadivit će vas prekrasnim pejzažima te ljepotom slapova i krških vrela.

Prekrasna tirkizna boja Tare i zelene šume idealne su za punjenje baterija nakon napornog radnog tjedna. Tara i Drina zajedno čine preko 33 kilometara brzaca idealnih za rafting. Nedaleko kanjona smjestio se novouređeni kamp s kapacitetom od 50 ležajeva u novim dvokrevetnim i četvero krevetnim drvenim bungalovima. Idealno mjesto za odmor pun adrenalina.

U sklopu kampa nalazi se restoran s dugogodišnjom tradicijom u kojem za goste pripremaju najukusnije domaće specijalitete, poput janjetine i prasetine s ražnja, jela ispod peke te jela s roštilja. Između spuštanja brzacima, dan možete popuniti aktivnostima na uređenoj pješačkoj stazi i mnogobrojnim sportskim terenima u sklopu kampa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju