Vjerojatno prva asocijacija koju imate kad se spomenu Bahami jest – odmor. Beskrajno izležavanje na dugim pješčanim plažama, hlad palmi iznad vas i tirkizna boja mora ono su što vam Bahami svakako nude, a sve to možete raditi i ako se prijavite za posao kojim dobivate dužnost – nadgledanja plamenaca!

Novootvoreni resort Baha Mar u potrazi je za nadzornikom plamenaca, koji će uskoro postati stanovnici ovog resorta. Iako na prvu zvuči kao zabavan i lagan posao, kriterije nije lako zadovoljiti. Naime, prednost će imati oni s diplomom zoologije, a kao obvezno navedeno je minimalno pet godina rada s egzotičnim pticama i barem godina dana menadžerskog iskustva.

Plamenci Plamenci (Foto: Thinkstock/Guliver)

Uz to što će paziti na plamence, zaposlenik će morati imati i određene PR i pedagoške vještine. Posjetitelje će učiti o plamencima, a uz to će biti zadužen i za prikupljanje izvrsnih dojmova.

Sretnog dobitnika posla čeka lijep smještaj i užitak na Bahamima, gdje je prosječna godišnja temperatura 34 stupnja.

U svakom slučaju, ako imate iskustva s egzotičnim pticama, a želite na neko vrijeme promijeniti radno mjesto i državu, još nije kasno za prijavu jer je ovaj oglas aktivan do kraja veljače.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju