Sastojci:
200 g kokosa
400 g šećera
100 ml ruma
100 ml 70%-tnog alkohola
150 ml soka od ananasa
½ litre mlijeka

Priprema
Mlijeko i kokos zagrijte do vrenja, a zatim sklonite sa štednjaka. U smjesu dodajte šećer, alkohol i rum. Sve dobro izmiješajte dok se šećer ne rastopi, pa ohlađeno procijedite. Dodajte sok od ananasa i prelijte u staklenu bocu. Ostavite nekoliko sati u frižideru da se hladi.


Nakon par sati, iznenadit ćete se kako ste napravili okus identičan pravoj Pina Coladi! Zatvorite oči, i eto Varadera ili Kingstowna...

Također, kokos koji vam ostane poslije cijeđenja upotrijebite za pripremu kolača - nitko nikada nije odbio čupavac, zar ne!
 
Želite li još jedno mišljenje s uputama - pogledajte video!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju