George Clooney
i Amal Alamuudin proveli su medeni mjesec upravo na ovom otoku u Indijskom oceanu. Na North Islandu sudbonosno da proslavili su i vojvotkinja od Cambridgea i britanski princ William 2011. godine, a veliki fanovi njegovih prirodnih ljepota su i Brad Pitt te njegova supruga Angelia Jolie.

>> Saznajte sve o hotelu Cipriani, u kojem je Clooney proveo prvu bračnu noć!

North Island sastavni je dio sejšelskog arhipelaga koji broji više od stotinu većih i manjih otoka, što se nalaze otprilike 1500 kilometara istočno od južnoafričke obale. Do njega možete doći tek brodom, hidroavionom ili helikopterom, pa ne čudi što se nalazi na popisu omiljenih putničkih destinacija bogatih i slavnih.


Ovdje možete biti sigurni da ćete uživati u tirkiznom moru, bijelom pijesku, kao i sejšelskoj flori te fauni - bez uznemiravanja nepoznatih i napornih ljudi. Odsjesti možete u jednoj od jedanaest vila koje su uređene u romantičnom otočkom stilu i prilagođene okolišu, a za tu ćete privilegiju platiti oko 30 tisuća kuna po osobi i noći.

U našoj fotogaleriji odmorite oči na prekrasnim fotografijama iz ovog luksuznog eko-resorta, i jednog dana kad napišete bestseller...


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju