Globalni lanac irskih barova – Harat's Irish Pub - u subotu, 21. svibnja u 20h na Opatovini, Trg Petrice Kerempuha, svečano otvara prvi pub u Hrvatskoj. U novouređenom prostoru jednog od najstarijih zagrebačkih lokala - legendarnog Potepuha, koji posluje preko 40 godina - očekuje vas veliki izbor vrhunskih piva, irskih whiskeya, sjajne atmosfere, još boljih domaćina, i odlične muzike uz koncert Soulfingersa!

Preuređenje Potepuha trajalo je oko dva mjeseca, no radila je vanjska terasa, pa naši sugrađani ipak nisu bili zakinuti za generacijama građen ritual ispijanja jutarnje kave nakon kupovine na Dolcu.

Harat's pub Potepuh osamdeset i osmi je u nizu pubova ovog franšiznog lanca, a ujedno i prvi u nizu lokala koje grupacija planira otvoriti Hrvatskoj, sa jasnim planom širenja i u drugim zemljama naše regije. A da Harat's namjerava biti i aktivni sudionik u životu Zagreba, pokazuje i činjenica da je odmah sponzorski podržao jubilarni 20. street art festival Cest is D'Best, koji će tako na Trgu Petrice Kerempuha ispred Harat's-a od 26. svibnja do 6. lipnja imati jednu od svojih pozornica sa cjelodnevnim programom – kao uvod u gusti raspored festivalskih događanja na Opatovini i ove ljetne sezone.

Naime, prošloga je ljeta s preko 100 dana festivalskih događanja Trg Petrice Kerempuha bio jedna od najživljih destinacija za zabavu u Zagrebu i Hrvatskoj - a Harat's Pub sa tom tradicijom namjerava nastaviti!!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju