Ljubitelji domaćih proizvoda u Maksimiru došli su na svoje, s obzirom da je u Petrovoj ulici 167 otvorena deseta po redu trgovina Veronika delikatese u vlasništvu Mini mljekare Veronike iz Desinića.

Ovo je jedina mljekara s područja Krapinsko-zagorske županije, koja je počela s radom početkom 2000. godine. Svi proizvodi mljekare Veronika proizvedeni su na tradicionalan način prema starim recepturama iz pažljivo odabranog domaćeg mlijeka, te na potpuno prirodan način i bez dodatka konzervansa.



U ponudi trgovine tako se može naći domaće mlijeko, maslac, mliječni namazi, jogurti i sirevi. Najmlađe će najviše oduševiti ponuda domaćih sladoleda Slatke tvornice Medenko koji su proizvedeni od Veronika mlijeka i slatkog vrhnja.

U ponudi trgovine Veronika delikatese mogu se pronaći kobasice te drugi suhomesnati proizvodi mesnice Vukmanić iz Desinića, džemovi Šumko OPG-a Klečić, kao i bezglutenski proizvodi 'Šapice' iz Slatine.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakvi vas sve ukusni proizvodi očekuju u maksimirskoj trgovini 'Veronika delikatese'.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju