Šarm kamenih kuća starih 300 godina, mirnoća i opuštenost ljudi te prekrasna priroda okružena kristalno čistim morem, glavni su aduti otoka Brača. U ribarskom selu Sutivanu, nedavno je otvoren hotel koji podcrtava upravo ove kvalitete, a gostima pruža vrhunsko iskustvo.

Hotel Lemongarden s 5 zvjezdica sastoji se od tri povijesne kuće: Ilić Dvora, Definis Dvora i Vesne koje su u potpunosti restaurirane, a zajednički tvore harmoničan prostor za odmor i uživanje. Kamene kuće u ljetno vrijeme pružaju predah od visokih temperatura, a sadrže 22 apartmana i 6 soba.

Sobe i apartmani su opremljeni svim potrebnim sitnicama od telefona, dobro opskrbljenog mini bara i televizora do sušila za kosu, osvijetljenih ogledala te vrhunskim sredstvima za higijenu. Cijena noćenja s doručkom varira, od 150 eura po sobi naviše.


Gosti hotela mogu uživati u čarobnom zelenilu vrta u kojima su posađene palme, ruže, hibiskus i stotine stabala limuna, po kojem je hotel dobio ime. Tu je i velik bazen na otvorenom koji tvori idiličnu oazu za totalnu relaksaciju. Ako želite plivati u moru, na desetak minuta šetnje od hotela nalazi se privatna plaža okružena borovima.

U sklopu hotela nalazi pekarnica i slastičarnica, lounge bar i beach bar, a za sljedeću godinu predviđena je i izgradnja ekskluzivnog spa centra. Ljubitelji mediteranske prehrane svakako trebaju isprobati delicije chefa Željka Nevena Bremeca u restoranu koji se smješten u kući Vesna.

Riba se svakoga dana kupuje svježa od domaćih ribara, a rajčice, tikvice, patlidžani, dinje, breskve, smokve te drugo povrće i voće dolazi s ekološke farme iznad Sutivana. Dakako, u ponudi hrane i pića neizbježan je limun, koji je svojevrsni light motiv ove lijepe bračke priče.

Zavirite u fotogaleriju i odmorite na oči na prekrasnom novom hotelu u Sutivanu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju