Bicikliranje, odlična domaća gastronomija prezentirana na moderan način, brojni wellness sadržaji i termomineralno kupalište s jednom od najljekovitijih voda Europe - samo su dio onoga što vas očekuje u Svetom Martinu!

Destinacija za profesionalne, ali i rekreativne bicikliste
Licenca Adria Bike Hotel, čiji su ponosni vlasnik i LifeClass Terme Sveti Martin, brine se da standard i kvaliteta biciklističke usluge bude na zavidnoj razini.


Bogata ponuda za bicikliste tako uključuje najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala, pranje biciklističke opreme te vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći svakom putniku da upozna ono najbolje što regija pruža na preko 800 kilometara biciklističkih staza.

Idealan položaj Međimurja omogućuje da na dva kotača istražite najbolju enološku ponudu koju regija nudi. U gornjem Međimurju nalazi se preko 30 vinskih kuća koje će vam rado prezentirati najbolja vina poznata i daleko izvan Hrvatskih granica. Ako volite prirodu, tu je i predivan zaštićen krajolik rijeke Mure, koja je s Dravom i Dunavom dio UNESCO-ve mreže rezervata biosfere.

Zdravi gastronomski užitci

Svijet užitaka ne bi bio potpun, a ni brižni roditelji potpuno zadovoljni, kada na zdravim ljetnim obiteljskim praznicima - ne bi bilo i zdrave hrane. Upravo se hrana u Termama Sveti Martin priprema s posebnom pažnjom i to isključivo od lokalnih namirnica.


Novost u ponudi je i novootvoreni restoran imena LeBatat koji predstavlja mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Restoran u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu - još neistraženoj namirnici na kulinarskoj sceni Hrvatske. Kada bi trebali navesti jednu namirnicu bogatu vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a koja je ujedno i izvrsna za zdravlje ljudi, batat bi svakako bio na samom vrhu ljestvice.

Wellness i Aquapark
Wellbeeing odmor za dvoje omogućuje savršen odmor za zaljubljene parove koji znaju uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2! A tko kaže da se i obitelji ne mogu opustiti u wellnessu!


U Welness centru preporuča se masaža kuće Sveti Martin s uljem od vina, koja pruža autentični doživljaj wellnessa. Svima godi koja kapljica u čaši, ali uvjerite se da godi i vašoj koži!

Aquapark nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti sa čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina.Tamo vas očekuju veliki rekreativni bazen s trakama za plivanje, aquabar za jače hedoniste, 2 whirlpoola na umjetnim otocima, bazen s toboganima, vodena staza za 3 osobe, dječji plitki bazen s pješčanom plažom, odbojka na pijesku, sunčalište s ležaljkama, brojni punktovi koji nude hranu i piće...


Ovo je tek vrh ledene sante, a više o Termama Sveti Martin potražite na njihovoj službenoj stranici, i - vidimo se u Međimurju!
 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju