Vrhunski chefovi tako su vješti s nožem da mogu izrezati svaku krišku naranče bez da na njoj budu vidljivi tragovi kore i bijele vlaknaste ovojnice.

'Kanalizirajte' Gordona Ramsaya pa sa samo tri sigurna poteza nožem ogulite naranču u obliku 'gusjenice'.

1. Odrežite naranču s bočne strane, tako da vam ostane samo kora preko najšireg dijela naranče.

2. Nožem okomito zarežite naranču.

3. Rukama rastvorite ostatak tako da dobijete jednu traku s kriškama naranče u obliku gusjenice.

Ovaj trik najbolje pali na mekanijim vrstama naranče poput Valencije i većim mandarinama. U videu pogledajte kako isti postupak možete slijediti i ručno.

U trendu Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina" Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave