Villu Hebe
čine tri dalmatinske kuće od kamena u srcu otoka Hvara koje su u potpunosti renovirane 2007. godine. Ova hvarska ljepotica prostire se na 280 četvornih metara, od čega većina – 220 četvornih metara otpada na glavnu veću kuću i dvije manje.

Villa ima pet spavaćih soba, četiri kupaonice, kuhinju, blagovaonicu, dnevnu sobu, dva balkona i terasu sa stolom za objedovanje koja gleda na bazen na otvorenom veličine 24 kvadratna metra. Opremljena je svim mogućim aparatima koji bi vam mogli zatrebati na odmoru, a uključuje i dva privatna mjesta za parkiranje.



Vlasnici ville su poznavatelji umjetnina što je vidljivo na svakom koraku u ovoj ugodnoj oazi u kojoj se spajaju tradicionalni i moderni elementi, prirodni materijali poput drva i kamena te umirujuće pastelne nijanse.

Ovo je idealni smještaj za veće obitelji ili grupu prijatelja koji se žele opustiti okruženi bujnom mediteranskom vegetacijom u mjestu koju nije 'otkrio' masovni turizam. Može se unajmiti po cijeni od 3.500 eura te preko stranice Villashvar.com koja nudi više informacija o Villi Hebe.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju