U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima


Lijepo vrijeme u prirodu je izmamilo brojne gljivare koji u šumu odlaze radi rekreacije, boravka na svježem zraku, ali i potrage za cijenjenim šumskim mesom. U šumu se uputio i meteorolog Nove TV Milan Sijerković koji uglavnom bere vrganje jer ih dobro poznaje.

> 10 pogrešaka zbog kojih jela s gljivama postaju neukusna, ali i štetna za zdravlje

Karlovački gljivari tvrde da ovako dobre sezone za vrganje nije bilo šest godina, a naći se mogu i lijepi primjerci biserki, kao i krasnica. 

Pogledajte video i doznajte koje gljive treba izbjegavati te kako je najbolje pripremiti one jestive.