U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije


Lijepo vrijeme u prirodu je izmamilo brojne gljivare koji u šumu odlaze radi rekreacije, boravka na svježem zraku, ali i potrage za cijenjenim šumskim mesom. U šumu se uputio i meteorolog Nove TV Milan Sijerković koji uglavnom bere vrganje jer ih dobro poznaje.

> 10 pogrešaka zbog kojih jela s gljivama postaju neukusna, ali i štetna za zdravlje

Karlovački gljivari tvrde da ovako dobre sezone za vrganje nije bilo šest godina, a naći se mogu i lijepi primjerci biserki, kao i krasnica. 

Pogledajte video i doznajte koje gljive treba izbjegavati te kako je najbolje pripremiti one jestive.