Ove nam godine Uskrs pada u travnju, što znači da će temperature biti više, dan će biti duži, pa samim time i mi ćemo se osjećati puno bolje, posebice ako posegnemo u neku od obalnih ili kontinentalnih turističkih destinacija na drugačiju proslavu. Crno Jaje svake godine donosi posebne ponude povodom Uskrsa, za mi smo za vas izdvojili 3 o kojima morate ozbiljno razmisliti.

Uskrs na kontinentu svega sat vremena vožnje od Zagreba

Smješten u srcu Zagorja, Hotel Matija Gubec čini se kao dobar odabir za uskršnje praznike. Okružen zelenilom prekrasne prirode, hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Bazeni s termalnom vodom, wellness i spa ponuda, lokalna tradicionalna zagorska jela i bogat svijet masaža... Treba li spomenuti da su u cijenu uključene i dvije masaže uljem po izboru u trajanju 30 minuta, neograničeno korištenje hotelskih bazena, neograničeno korištenje wellnessa - pet sauna i relax room. Sve ovo sa čak tri noćenja s uslugom polupansiona očekuje vas za 1.448 kuna za dvije osobe, a djeca do pet godina s vama na odmor idu potpuno besplatno. Istraži ponudu ovdje.

Uskrs u Rapcu s uskršnjom večerom i mirisima Istre

Poželite li Uskrs provesti na obali, Istra je jedan od logičnih odabira. Hotel Hedera dočekat će vas okružen maslinikom i cvjetnim vrtovima, s velikim vanjskim bazenom i tenis terenima. U blizini je brojnih slikovitih pješačkih, planinarskih i biciklističkih staza s pogledom na more. U slučaju lošeg vremena, opustite se u unutarnjem bazenu ili u hotelskom Olive Garden Spa&Wellness centru; finska sauna, biosauna, tuševi doživljaja, tretmani Kneipp (hidroterapija nogu), hladni bunar, ledeni vodopad, prostor za opuštanje s toplim napitcima i voćem... Ovaj ćete doživljaj s 3 noćenja s polupansionom u Hotelu Hedera 4*, uz neograničeno kupanje u bazenu i besplatan ulaz u Olive Garden Spa&Wellness, sve za dvije osobe platiti samo 1990 kn. Istraži ponudu ovdje.

Uskršnji paket s odmorom u predivnoj Baškoj Vodi

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novo-obnovljeni Grand hotel Slavia podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća. Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah. Odlučite li se na ovaj paket, tri dana / dva noćenja na bazi buffet polupansiona te wellness i spa, sve za dvije osobe platiti će svega 1499 kn. Ova ponuda se ne odbija. Istraži je ovdje.

Poželite li Uskrs proslavi na drugačiji način, istražite sve ponude koje donosi Crno Jaje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju