Na tržištu se pojavio Tent Pod – unutarnji šator američke tvrtke za uredski namještaj i interijere Steelcase. Riječ je o samostojećem modulu s otvorenim krovom koji vam osigurava komadić privatnosti u zatvorenim prostorijama.

Tent Pod je idealan za ljude koji rade od kuće, nemaju prostoriju specijaliziranu za posao, a žele se odvojiti od svojih ukućana.

Može biti od velike koristi i radnicima u tvrtkama s velikim otvorenim prostorima. Ne samo da vas vizualno odvaja od drugih zaposlenika, već pruža i određenu razinu zvučne izolacije. Ovdje možete preuzimati pozive ili održavati sastanke preko online servisa.

Tent Pod tvrtke Steelcase Tent Pod tvrtke Steelcase (Foto: Profimedia)

Okvir Tent Poda je napravljen od laganog, ali stabilnog aluminija, a koje je prekriveno prozirnim ili neprozirnim materijalom po želji u nekoliko različitih boja. Lako se sastavlja i premješta po želji.

Visina šatora iznosa 2,3 metara, a dovoljno je prostran da u njega stavite radni stol s odgovarajućem stolcem ili udoban naslonjač.

Steelcase opisuje Tent Pod kao udobno, privatno radno okruženje. No ovaj unutarnji šator možete iskoristiti i u privatne svrhe, za relaksaciju i odmor.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju