Američka start-up tvrtka Thecatal napravila je novi luksuzni šator pod imenom Magic Fort koji predstavlja šator za kampiranje i garažu za osobni automobil.

Ovaj hibridni proizvod na napuhavanje prostire se na 40 četvornih metara, visok je 3,5 metara, a može ugodno smjestiti do 12 osoba.

Napravljen je tako da se u njega može smjestiti osobno vozilo poput terenca koje šatoru daje spavaću sobu na kat.

Nakon što se šator napuše, učvrsti se klinovima za tlo, a potom se u njega uparkira vozilo. Na krov vozila potom se montira madrac na napuhavanje na kojem mogu prespavati dvije osobe.

Šator se vrlo lako može složiti i spremiti na sigurno Šator se vrlo lako može složiti i spremiti na sigurno (Foto: Profimedia)

Prostor unutar šatora možete prilagoditi vlastitim potrebama. Thecatal je pregradama podijelio unutrašnjost šatora na više različitih odjeljaka – poput spavaće sobe, dnevne sobe za gledanje filmova, ali i prostora za presvlačenje.

Šator je napravljen od nepromočivog materijala te se može koristiti tijekom cijele godine – čak i kada vani pada snijeg. Odbija UV zrake, a obuhvaća i posebni ventilacijski otvor za povećanje protoka zraka po želji.

Kada šator ne želite više koristiti, vrlo lako se ispuše i složi te pohrani u prtljažnik vozila.

Kako izgleda Thecatal pogledajte u našoj fotogaleriji, ili u videu u nastavku teksta.

Kauč na rasklapanje koji stane u ruksak za najudobnije sjedenje pod zvijezdama Kauč na rasklapanje Camp Couch - 2 Kauč na rasklapanje Camp Couch - 1 Kauč na rasklapanje Camp Couch - 3 +0 Kauč na rasklapanje Camp Couch - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju