Danci se svrstavaju među najsretnije ljude na svijetu. Posjetite li Kopenhagen i njegovu predivnu okolicu, lako ćete saznati zašto je to tako. Užurbani glavni grad donosi kraljevsku povijest, modernu arhitekturu i mnoštvo kulture s zelenim i održivim načinom života i zapanjujućom scenom restorana. Uz vrhunski metro, savršeno točan javni prijevoz, kratke udaljenosti i status najboljeg biciklističkog grada na svijetu, vaše će kretanje gradom biti jednostavnije no ikad.

Do Kopenhagena u srpnju iz susjedne Budimpešte možete u sljedećim terminima:

1. 7. 2021. – 8. 7. 2021. – 297 kn
6. 7. 2021. – 8. 7. 2021. – 577 kn
7. 7. 2021. – 13. 7. 2021. – 228 kn
8. 7. 2021. – 21. 7. 2021. – 380kn
14. 7. 2021. – 21. 7. 2021. – 357 kn

Let do Kopenhagena iz Budimpešte traje oko 2 sata, a vozite se kompanijom Ryan Air. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Ryan Air kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 40 x 25 x 20 cm, koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Danskoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Ako se odlučite na putovanje do Kopenhagena, svakako istražite i naš članak na temu: Kopenhagen: Kako besplatno (ili jeftino) uživati u danskoj prijestolnici. Posjetiti metropolu Danske skup je sport, ponajviše zbog cijena u glavnom gradu. Piće, ulaznice u znamenitosti, hrana, ovdje sve košta. No, u Kopenhagenu se možete izvrsno provesti i s malo novaca, a kako točno, znamo mi.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju