Poreč je grad zanimljive i bogate kulturno-povijesne baštine. Posebno će vas osvojiti stara gradska jezgra, a osobito Eufrazijeva bazilika iz 6. stoljeća koja je najočuvaniji spomenik ranobizantske kulture na Mediteranu. Za aktivan odmor preporučujemo istraživanje Poreča i okolice na biciklu ili pak nordijsko hodanje i jogging po uređenim porečkim stazama koje vode uz more ili prema maslinicima te vinogradima. Također, grad se nalazi u blizini brojnih zanimljivih destinacija za izlete. Tako možete na izlet u jamu Baredine koja se nalazi u unutrašnjosti.

Zašto se, osim u moru, ne biste ohladili u dubinama jame? Kulturnih događaja ne nedostaje. U Poreču se nudi bogat društven program, a ne zaostaje ni ponuda restorana. Naišli smo na hotel okružen prekrasnom borovom šumom koji je udaljen samo nekoliko minuta ugodne šetnje od grada. Ne propustite pregledati ponudu ako je Poreč vaš izbor.

Valamar Diamant Hotel u Poreču donosi vam, uz udoban smještaj i brojne sadržaje koji će ispuniti vaš odmor – od wellness usluga u Balance Mediterranean Spa, profesionalnih fizioterapeutskih tretmana i unutarnjeg bazena do raznovrsnih sportskih aktivnosti te Mediterraneo restorana s vrhunskim buffet doručkom i večerom. Nezaboravan obiteljski odmor jamče pažljivo osmišljeni dnevni i večernji Maro sadržaji poput Maro igraonice za djecu od 3 do 12 godina, Maro kina, Oldskool game loungea te Multimedia game loungea i softplay igraonice.

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 metara kvadratnih vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu i fitness centar. Sigurni smo da će vaši mališani, baš kao i vi, ovdje uživati.

Aktualna ponuda na portalu Crno Jaje donosi vam nezaboravan odmor od dva noćenja s uslugom polupansiona, korištenje bazena, sve za dvije osobe i dijete do 14 godina po cijeni već od 1.724 kune.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju