Poreč je šarmantan i slikovit gradić smješten na obali Istre, što ga čini savršenim odredištem za obiteljski odmor. Sa svojim kristalno čistim morem, prekrasnim plažama i prekrasnom arhitekturom, Poreč ima što ponuditi za svakoga u obitelji. Kako su temperature gotovo prave ljetne – kupanac u moru je ono što nam svima u ovom trenutku treba.

Bez obzira volite li se izležavati uz plažu ili istraživati povijesne znamenitosti poput Eufrazijeve bazilike, Poreč donosi aktivnosti koje će vas zabaviti. Grad je također poznat po svojoj ukusnoj mediteranskoj kuhinji, u kojoj možete uživati dok uživate u prekrasnim pogledima duž luke. Osim toga, ako ovdje dolazite s obitelji, možete planirati odlazak na dnevne izlete u obližnje gradove kao što su Rovinj i Motovun za još više mogućnosti razgledavanja. Bez obzira na vaše interese, Poreč će zasigurno pružiti nezaboravno iskustvo obiteljskog odmora u mirnom i skromnom okruženju.

 

Kad tome pridodamo i kvalitetnu ponudu smještaja – odmor je zagarantiran. Na samo 5 minuta šetnje od starog grada Poreča u blizini prekrasne šljunčane plaže Val Parentino Family nalazi se Valamar Parentino Hotel – idealno mjesto za aktivan i zabavan obiteljski odmor. U Valamar Parentino Hotelu svaki doživljaj možete začiniti dobrom hranom i kapljicom. Hotelski restoran Mediterraneo svakodnevno poslužuje vrhunski buffet doručak i večeru koristeći lokalne sastojke i morsko podneblje kao inspiraciju za zdravu mediteransku prehranu.

Obiteljska plaža Val Parentino nalazi se 200 metara od hotela Valamar Parentino. Zbog vrhunske opremljenosti i sadržaja spada u red najboljih Valamarovih plaža s oznakom kvalitete Val. Plaža je zaštićena hladovinom borova i pruža očaravajući pogled na povijesni centar Poreča, a nudi i brojne sportske, zabavne i gourmet sadržaje.

Zaputite li se na Crno jaje, pronaći ćete ponudu koja vas po cijeni od 440 eura vodi na dva noćenja u Valamar Parentino Hotel 4*. Ponuda uključuje smještaj na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe i do 2 djece do 14 godina starosti.

Istražite ponudu ovdje.

Najmanji naseljeni otok u Hrvatskoj: Šumska idila bez ijednog automobila i trgovine Ošljak - 6 Ošljak - 5 Ošljak - 3 +2 Ošljak - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju