Plitvice su skupina od 16 prirodnih jezera i jasno je da su mjesto UNESCO-ove baštine zbog nevjerojatne igre prirode, bogate faune i jedinstvene flore te nevjerojatnih tirkiznih voda jezera. Nacionalni park Plitvička Jezera nalazi se u jednom od najljepših predjela Hrvatske, a iako mnogi ovdje dolaze usput kad idu na ili s mora, Plitvička jezera nude mnogo više od samo višesatnog obilaska spektakularnih jezera.

Poželite li i vi istražiti Plitvička jezera, zaputite se na Crno jaje koje donosi 3 zanimljive ponude za smještaj.

Plitvice Holiday Resort vas poziva da istražite različite oblike smještaja – u paviljonu Jelena, mobilnim kućicama ili kućicama uz jezero ili s pogledom na jezero. Naravno, nakon iscrpnog razgledavanja Plitvičkih jezera, gostima je na raspolaganju i wellness centar s pogledom na prirodu. Osmišljen u skladu sa prirodom i konceptom 4 elementa – zemlja, zrak, voda i vatra, wellness centar nudi pregršt sadržaja za goste u potrazi za unutarnjim mirom i opuštanjem. U ponudi su dvije vrste sauna, hidromasažni bazen i relax zona, zapravo sve što vam je potrebno za kvalitetno opuštanje.

Otkrijte jedinstvene kuće na jezeru. Udoban interijer, elegantan dekor i šarmantan ambijent za jedinstven, ali profinjen bijeg od užurbanosti svakodnevnog života i ponovno povezivanje sa prirodom. Devet kućica smješteno je uz jezero, gdje uz umirujući zvuk slapova možete provesti svoj odmor iz snova. Jedno noćenje s doručkom za dvije osobe u kućicama uz jezero ili s pogledom na jezero platiti će samo 899 kuna, dok ćete smještaj u mobilnim kućicama platiti tek 1.099 kuna za do 5 osoba! Odlučite li se za smještaj u paviljonu Jelena, tada su nam na raspolaganju dvije ponude - noćenje ili dva noćenja s doručkom za dvije osobe u standard dvokrevetnoj sobi u paviljonu Jelena već od samo 549 kuna!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju