Predstavljen je prvi plutajući jacuzzi na svijetu po imenu Spacruzzi, istoimene američke tvrtke s produkcijom u Nevadi i Montani. Riječ je o zanimljivom hibridnom proizvodu koji kombinira hidromasažnu kadu i čamac. Namijenjen je za maksimalno pet osoba.

Spacruzzi ima ugrađeni plinski kamin i unutarnji sustav grijanja koji održava vodu unutar jacuzzija toplom dok vi krstarite jezerima i drugim vodenim površinama. Patentirani sustav uključuje i filtraciju vode kako bi bio čist i siguran za upotrebu.

Plutajući jacuzzi pokreće električni motor s baterijama koje omogućavaju krstarenje u trajanju od četiri do osam sati (s jednim punjenjem), ovisno o tome kojom se brzinom krećete po vodi.

Plutajući jacuzzi Spacruzzi - 4 Plutajući jacuzzi Spacruzzi - 4 (Foto: Profimedia)

Vrlo je jednostavan i siguran za rukovanje. Dizajn plovila sprječava prevrtanja i osigurava sigurnu vožnju. Na raspolaganju su vam i sigurnosni prsluci te druga zaštitna oprema, koji su pohranjeni u lako dostupnom odjeljku na Spacruzziju.

Spacruzzi se prodaje po cijeni od oko 50.000 američkih dolara, odnosno oko 360.000 kuna. Kako zapravo izgleda ta plutajuća hidromasažna kada, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju