Jednom će, a mi se svi skupa tome toplo nadamo, završiti i briga oko koronavirusa i život će se vratiti u normalu. Tad ćete htjeti nazdraviti i popiti nešto kvalitetno, pa je možda vrijeme da razmislite o naručivanju ove skupe divote, koje smo pronašli u bespućima interneta.

Naravno, već je godinama valjda jasno da sve što trebaš i zamisliš, možeš pronaći na Ebayu, pa se i ova pljoskica, koja stoji oko 500 kuna (plus poštarina iz SAD – a, ali valja pratiti aukcije, jer nikad ne znaš gdje se još može naći) našla na toj golemoj „online tržnici“.

Izradu potpisuje tvrtka Highcamp, a pljoskica Halflight 375 Flask je napravljena, kako i dolikuje, od nehrđajućeg čelika, što znači da vam vrlo brzo može postati najbolji prijatelj kojeg možete nositi u svim vremenskim uvjetima. Ok, ne morate nužno uvijek uliti nešto žestoko, ponekad je i smoothie ok...

Zgodna je stvar što ne morate potezati iz pljoskice, jer je ona dizajnirana na način jedan njen dio čini i čaša koja se skine pa pijete, kao pravi gospodin, iz nje. Zapremnina je solidnih 375 ml, što znači da ljubitelji butelja mogu ovdje čuvati polovicu nekog finog vina.

Za sve ostale stvari i napitke, a tu ponajprije mislimo na čašu dobrog viskija, mjesta je i više no dovoljno...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju