Jeste li ikada odsjeli u adults only hotelu? Neka ovo proljeće bude vaše prvo iskustvo odmora u takvom hotelu, smještenom u neposrednoj blizini Makarske. Crno jaje Premium vodi vas u TUI Blue Makarska Resort, jedan od najljepših resorta na našoj obali.

Upoznajte TUI BLUE Makarska! To luksuzno odmaralište savršeno je za odrasle koji se žele opustiti u prekrasnom prirodnom okruženju.

Hotel je renoviran kako bi vam osigurao nezaboravan i miran boravak, daleko od užurbane svakodnevice. Bilo da odaberete sobu s pogledom na more ili apartman, dobro ćete se provesti. A kada se ne izležavate u sobi, možete se rashladiti u nekom od vanjskih bazena ili probati ukusnu hranu u restoranima. Resort je "adults only", što znači da je u njemu moguć boravak isključivo osoba starijih od 16 godina, nema sadržaja za djecu, a svi dostupni sadržaji podređeni su isključivo odraslima.

Crno jaje Premium donosi ponudu koja vam već od 143 eura nudi dva noćenja s uključenim doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Makarska. U cijenu su uključeni boca vina u sobi pri dolasku, besplatno korištenje teretane i saune, piće dobrodošlice, besplatan Wi-Fi, bogat animacijski program - i sve to za dvije odrasle osobe. Zvuči super, zar ne?

TUI Blue Makarska Resort TUI Blue Makarska Resort (Foto: PR)

Puno je razloga za posjet Makarskoj, a više temperature mogle bi biti jedan od razloga zbog kojih ćete na prvi ovogodišnji odmor posegnuti sve do juga. Šarmantni gradić smješten na obalama Jadranskog mora poznat je po prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i bujnom zelenilu, što ga čini savršenim odabirom za sve one koji traže opuštajući, ali i aktivan proljetni odmor.

Osim plaža po kojima je najpoznatija, Makarska ima bogatu povijest i kulturu koju vrijedi istražiti. U gradu se nalaze mnoga povijesna mjesta, uključujući baroknu crkvu sv. Marka, franjevački samostan u baroknom stilu iz 16. stoljeća, a i same ulice kojima se šećete su kao pravi mali muzej na otvorenom - pun uskih uličica, drevnih zgrada i šarmantnih trgovina koje prodaju lokalne suvenire i rukotvorine.

S okolnih vrhova pruža se prekrasan pogled na grad i obalu, a obližnji Park prirode Biokovo nezaobilazno je odredište svakoga tko se nađe u tom kraju. Park se prostire na površini od 196 četvornih kilometara i dom je raznolike flore i faune, uključujući rijetke biljke i životinje. Posjetitelji mogu pješačiti brojnim stazama parka ili se uputiti do njegove najviše točke Sv. Jure, s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na cijelu regiju.

Odlučite li se za odmor u TUI BLUE Makarska Resortu, zaputite se na Crno Jaje Premium i istražite sve varijante ponude koja je dostupna u različitim terminima tijekom travnja i svibnja.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju