Iskustvo luksuza i opuštanja nikada nije bilo bliže nego u TUI BLUE Makarska resortu. Ovaj prekrasan intimni resort za odrasle pruža savršen odmor u netaknutoj prirodi, omogućavajući vam bijeg od užurbane svakodnevnice i uronjenje u potpunom komforu i eleganciji. Upravo vam Crno Jaje donosi ponudu za ovaj nezaboravan odmor po cijeni od samo 288 eura za dvije osobe za dva noćenja s doručkom.

Već od trenutka kada zakoračite u TUI BLUE Makarsku, dočekat će vas osoblje koje je posvećeno vašem zadovoljstvu. U sobi ćete pronaći butelju vrhunskog vina koja će dodatno obogatiti vaše iskustvo. Svaki detalj je pomno osmišljen kako bi vaš boravak bio nezaboravan. Sobe su uređene u umirujućim bojama, a moderni dekor stvara savršenu ravnotežu između udobnosti i luksuza. Uz miris borove šume koja okružuje resort, ovdje ćete pronaći svoje sretno mjesto. TUI BLUE Makarska je dizajniran kako bi zadovoljio sve vaše potrebe bez ikakvog suvišnog uznemiravanja.

Boravak u Dalmaciji je već samo po sebi okrepljujuće iskustvo, ali u TUI BLUE Makarska, wellness i opuštanje su od izuzetne važnosti. Wellness centar nudi finsku saunu koja je savršena za detoksikaciju nakon napornog dana istraživanja ili sunčanja na plaži.

Ogladnite li, možete uživati u raznolikim gastronomskim iskustvima u glavnom restoranu. Buffet doručak nudi širok izbor slanih i slatkih delicija, s posebnim opcijama za goste s alergijama ili intolerancijom na hranu. Slatka kava, osvježavajući cappuccino ili mirisni čaj uljepšat će vam jutro. Svakodnevno se možete prepustiti novim okusima, bilo da je riječ o internacionalnim specijalitetima ili tradicionalnim hrvatskim jelima. Večera u glavnom restoranu uključena je za goste koji su odabrali uslugu polupansiona.

Osim luksuznog smještaja i izvrsne hrane, TUI BLUE Makarska nudi i niz aktivnosti i sadržaja. Možete se opustiti uz vanjski bazen, provesti aktivan dan u teretani, potpuno opustiti u wellness centru ili istraživati okolicu Makarske i Biokova.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju