Kako bi strancu najbolje opisali Hrvatsku? Preko 1200 otoka, predivne plaže, ukusna gastronomska ponuda s lokalnim specijalitetima, nezaboravna priroda... Spektakularni nacionalni parkovi od kojih zastaje dah... Ako se trebate podsjetiti na ljepote naše zemlje najbolje da proučite super ponude za odmor u nekim od najboljih mjesta na našoj obali. Ovog puta donosimo vam tri ponude Crnog Jaja uz čiju pomoć vaše super ljeto može početi već u svibnju.

Užitak odmora na prekrasnom otoku Hvaru

Svi zuje o tome kako treba posjetiti Hvar. Slažemo se. Hvar je jedan od onih otoka koji treba posjetiti barem jednom u životu. Iako slovi kao party destinacija, Hvar je puno više od toga. Nećemo lagati – zabave su ovdje vrhunske, ali prije nego li se proslavio po zabavama, Hvar je bio (i ostao) mnogima omiljena obiteljska destinacija. Hotel Amfora u Hvar Grand Beach Resortu je smješten u mirnom zaljevu, svega desetak minuta lagane šetnje od centra grada. Savršen je za obitelji i nudi obilje atrakcija idealnih za djecu svih dobnih skupina. Zaigrajte odbojku na pijesku ili izaberite neke od aktivnosti koje vam se nude na plaži Amfora, odmah ispod hotela. 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Amfora - Hvar Grand Beach Resortu uz korištenje bazena, fitnessa, kinodvorane sve za samo 1.440 kuna.

Ljetovanje u Hotelu Adria u Biogradu

Čak nekoliko ponuda pronašli smo u predivnoj turističkoj destinaciji - Biogradu. Ono što nam se najviše sviđa je All inclusive ponuda Hotela Adria dostupna već po cijeni od 1.599 kuna. Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda, gradića poznatog po predivnim plažama, odlčnim kafićima i izvrsnom ponudom lokalne gastronomije. Svim posjetiteljima na raspolaganju je i bazen, točnije tri bazena - dva vanjska i unutarnji (unutarnji je zatvoren od 01.06. do 15.09.), wellness s ponudom sauna, slane sobe, finske saune, inhalacije, masaže i ostalih beauty programa. Zahvaljujući odličnom položaju, Biograd na Moru čini se kao dobro polazište za upoznavanje naše predivne obale i nacionalnih parkova u okolici. Tu su čak tri nacionalna parka u neposrednoj blizini: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero.

Mediterranean mobilna kućica pozivaju na odmor u prirodi

Proteklih godina ljetovanje tik do mora, u kampovima i mobilnim kućicama postalo je veoma popularno. Jedan od takvih kampova koji svojim posjetiteljima nude nezaboravno iskustvo odmora u prirodi je i Kamp Tiha Šilo. Ovaj kamp donosi ponudu koja se ne odbija. 3 noćenja za 4 ili 6 osoba uz rekreaciju na teniskim terenima mogu biti vaša već od 1.305 kuna!. Kamp Tiha Šilo smješten je na istočnoj strani otoka Krka uz malo mjesto Šilo. Ovo slikovito mjesto poznato je po kristalno čistom moru te brojnim uvalicama za nesmetano sunčanje i uživanje u moru kao i raznolikim plažama za svačiji ukus. I dok odmor na otoku Krku znači šetnju među najrazličitijim biljem, čiji se mirisi miješaju s morskim tvoreći blagotvorni mediteranski učinak, odmor na Krku znači i brojne aktivnosti na otvorenom poput biciklizma ili kajakarenja, wellness te uživanje u hrani i vinima. I dok se o Krku neprestano pišu hvalospjevi, vi se zamislite tamo negdje u prirodi Krka, gdje s buteljom domaćeg vina uživate s pogledom na more.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju