Iako cijena od 1100 kuna ne zvuči malo, današnja je svakodnevica takva da osim što moramo paziti na cijenu aviokarata, moramo uopće pronaći destinaciju u koju možemo putovati. Naime, Belgija je jedna od rijetkih država u koju hrvatski državljani mogu putovati bez restrikcija, pa zašto ne posegnuti za “prijestolnicom” Europe u potrazi za vikend-odmorom. Pronašli smo za vas avionske karte za Bruxelles, u koji iz Zagreba gotovo svakodnevno leti Croatia Airlines. Do Bruxellesa će vam let trajati manje od dva i pol sata, što tu destinaciju čini odličnim odabirom za vikend.

Do Bruxellesa možete u sljedećim terminima:

29. 10. 2020. – 1. 11. 2020. – 1307 kn
30. 10. 2020. – 2. 11. 2020. – 1098 kuna

Pretražite i samostalno ostale moguće termine ovdje jer se ponuda mijenja svakodnevno.

Vožnja do Bruxellesa iz Zagreba traje 2 sata i 20 minuta, a vozite se hrvatskim avioprijevoznikom Croatia Airlines. Karta ima mogućnost besplatne promjene termina u slučaju da vam nešto u međuvremenu iskrsne, a prisjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

U navedenu cijenu uključen je jedan ruksak dimenzija 40 x 30 x 20 cm koji sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morati ćete odabrati jednu od slijedećih opcija: mali kofer do 10 kilograma (55 x 40 x 23 cm) ili prijavljena prtljaga (dimenzije maksimalno 149 x 119 x 171 cm do maksimalno 32 kg). Više informacija potražite ovdje.

Obvezno prije kupnje avionske karte provjerite uvjete otkazivanja ili promjene te što vam aviokompanija u slučaju otkazivanja ili više sile nudi. Na poveznici provjerite sve važne informacije vezane za putovanja, otkazivanja i refundacije kod tog avioprijevoznika. Također, vodite računa i o tome koji su uvjeti ulaska za strane državljane u Belgiju. Kako se Hrvatska ne nalazi u šengenskoj zoni, potrebno je online ispuniti formular koji se nalazi na sljedećem linku.

Ako se odlučite na let, slijećete na aerodrom BRU Brussels International, a do samog centra grada trebat će vam oko 30 minuta vožnje autobusnim linijama 272 i 471.

Želimo vam sretan put. Puno fotkajte, fotke objavite na Instagramu i ne zaboravite postaviti hashtag #punkufer. Ostanite zdravi, držite se preporuka i uživajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju