Pretočite li loše jeftino vino kroz lijevak PouraVida, značajno ćete poboljšati njegov okus i pitkost. Ne, to nije mađioničarski trik – već znanost, kažu u tvrtki iz Oaklanda u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, koji su izmislili ovaj proizvod.
Korisnici toče piće po izboru u ručni cjevasti lijevak, a kada prođe kroz njega dobivate pitkije, ukusnije i zaokruženije piće koje je spremno za konzumaciju.
Lijevak koristi PAZ magnetski filtar za razbijanje nakupina minerala formiranih od molekula vode, mijenja pH vrijednost pića i poboljšava okus bez promjene postotka alkohola. Gornja komora zadržava tekućinu prije nego što uđe u proces poboljšanja.
Lijevak PouraVida se može koristiti za bilo koju vrstu alkoholnih pića
(Foto: Profimedia)
Uređaj se može koristiti na bilo kojoj vrsti alkoholnih pića. On ne sadrži baterije niti neke posebne dijelove, a ispire se s običnom vodom.
U tijeku je Kickstarter kampanja za prikupljanje novca za troškove proizvodnje, pakiranja i učinkovite distribucije kako bi PouraVida postala dostupna ljubiteljima pića diljem svijeta.
U svega nekoliko dana premašila je tražena sredstva, što potvrđuje i veliki interes publike za taj proizvod. Prvim korisnicima trebala bi stići već u studenom ove godine.
Više o PouraVidi čitajte u internetskoj kampanji na Kickstarteru.
Kava iz tube: Instantni kofeinski fiks koji možete ponijeti u džepu kamo god otputujete +1