Vozite li se dvadesetak kilometara od Varaždina prema sjeverozapadu cesta će vas pozvati u Vinicu pa potom u Vinica Breg i onda, ako dobro skrenete, stići ćete u Gorušenjak, mirno, zeleno i idilično mjestašce. Na malenom bregu tek nekoliko kilometara od Drave i slovenske granice, u mirnoj slijepoj ulici toplu dobrodošlicu poželjet će vam kuća za odmor Mini Hill. Okružena vinogradima, voćnjacima, šumama i širokim pogledom, šarmantna drvena kućica izgleda još sitnije.

U samo 30 metara kvadratnih stalo je sve što vam treba za udoban boravak, odmor ili rad u savršenom miru. Ali u njenih 30 metara kvadratnih zato ne stanu stres, žurba i brige. Svaki detalj ove kuće i svaki detalj oko nje pozivaju vas da uživate u zvukovima i bojama prirode, fantastičnom pogledu i savršenoj samoći. Kućica za dvoje pravo je utočište u zelenilu daleko od svakodnevice i podsjetit će vas na to koliko ste slobodniji kada – pojednostavite stvari.

Iako ima samo 30 kvadrata, krcata je šarmom. Lako ćete se udomaćiti u lijepo uređenu i dobro organiziranu kućicu u koju je stalo baš sve. Ima jednu spavaću sobu, jednu kupaonicu i open space zonu koja sadrži kuhinjicu, dnevni boravak i blagovaonicu. Spavaća soba je na galeriji, ali ako želite možete spavati i dolje na trosjedu na razvlačenje. Kuća je dobro opremljena i neće vam baš ništa nedostajati, a za hladnijih dana lijepo ćete se ugrijati uz peć.

Vanjski dio kuće će vas oduševiti. Uz terasu s ležaljkama i roštilj s plinskim štednjakom, tu je fire pit uz koji ćete obožavati provoditi večeri i – vanjsko kino. Ako ste više za uživanje u pucketanju vatre iz peći dok ste ušuškani u kući, večeri možete provoditi uz TV ili društvene igra koje ćete naći u kući, a i Interneta naravno ima. Na okućnici su uređene i šetnice, a "zvijezda eksterijera", kako joj tepaju vlasnici, je platforma ispod stare tise s pogledom na okolne vinograde i brežuljke.

Noćenje u kući Mini Hill stoji 70 eura na platformi Booking.com, a sve detalje možete saznati na ovom linku.

Iskoristite boravak za uživanje u pješačenju u blizini. Ovaj je kraj okružen planinskim lancem Haloze, Ivančice i Kalnika, pa će pogledi u šetnji biti divni. Posjetite Stari Grad (Burg) Vinički koji možete vidjeti iz kuće, obiđite Viničko jezero, špilju Vinica, slap "Tam de kobila šći" i uživajte ljupkim brežuljcima.

  Manje je više: Kamena kućica pokraj Dubrovnika o kojoj ćemo sanjati čitavu zimu Vineyard Eco Cottage Gruda - 31 Vineyard Eco Cottage Gruda - 30 Vineyard Eco Cottage Gruda - 29 +27 Vineyard Eco Cottage Gruda - 28

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju