Bagletti je ime prvog kufera na tržištu koji se vrlo može transformirati u naslonjač ili krevet. Zamisao je to Alexa Gorshechnikova koji je odlučio napraviti pomagalo svim putnicima na dugim letovima, i svima onima koji su navikli čekati satima u zračnim lukama na svoje sljedeće ukrcavanje.

Čistač plaže BeBot Odabrano Uređaj koji u 60 minuta očisti 3000 kvadrata plaže od odbačenih opušaka i drugog smeća

Ne samo da ćete s ovim kuferom uvijek imati slobodno mjesto za sjesti, već se nećete morati ni boriti za njega s drugim putnicima na aerodromima. Kufer Bagletti ima dimenzije 70x53x35 centimetara, napravljen je od aluminija i plastike, a teži oko 7,5 kilograma.

Kofer koji se pretvara u naslonjač ili krevet Kofer koji se pretvara u naslonjač ili krevet (Foto: Profimedia)

S nekoliko jednostavnih poteza transformira se u naslonjač ili čak krevet do 175 centimetara dužine koji može „podnijeti“ maksimalnu težinu od 150 kilograma. Da bi odmor na vašem kuferu bio još ugodniji možete nabaviti i pripadajući prekrivač te jastuk.

Kufer dolazi s ugrađenim punjačem za mobitele i druge elektroničke uređaje, ali i specijalnom ladicom za čuvanje laptopa ili tableta. Ima i ugrađeni senzor koji vam javlja kada se kuferu približavate ta vam olakšava pronalazak među mnoštvom predane prtljage na aerodromima.

Romotow kamp-prikolica - 2 Odabrano Garsonijera na četiri kotača od 27 kvadrata koja je oduševila svijet

Hoće li se Bagletti uistinu naći na tržištu ovisi o Kickstarter kampanji koju je Alex Gorshechnikov pokrenuo prije nekoliko dana, a u kojem traži sredstva za proizvodnju. Više o ovom kuferu potražite na službenim stranicama inovatora.

Električni skuter veličine kufera: Sklopivi ljubimac koji vam neće tako lako ukrasti Tatamel e-bike - 4 Tatamel e-bike - 3 Tatamel e-bike - 2 +0 Tatamel e-bike - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju