Bagletti je ime prvog kufera na tržištu koji se vrlo može transformirati u naslonjač ili krevet. Zamisao je to Alexa Gorshechnikova koji je odlučio napraviti pomagalo svim putnicima na dugim letovima, i svima onima koji su navikli čekati satima u zračnim lukama na svoje sljedeće ukrcavanje.

Slika nije dostupna Odabrano Uređaj koji u 60 minuta očisti 3000 kvadrata plaže od odbačenih opušaka i drugog smeća

Ne samo da ćete s ovim kuferom uvijek imati slobodno mjesto za sjesti, već se nećete morati ni boriti za njega s drugim putnicima na aerodromima. Kufer Bagletti ima dimenzije 70x53x35 centimetara, napravljen je od aluminija i plastike, a teži oko 7,5 kilograma.

S nekoliko jednostavnih poteza transformira se u naslonjač ili čak krevet do 175 centimetara dužine koji može „podnijeti“ maksimalnu težinu od 150 kilograma. Da bi odmor na vašem kuferu bio još ugodniji možete nabaviti i pripadajući prekrivač te jastuk.

Kufer dolazi s ugrađenim punjačem za mobitele i druge elektroničke uređaje, ali i specijalnom ladicom za čuvanje laptopa ili tableta. Ima i ugrađeni senzor koji vam javlja kada se kuferu približavate ta vam olakšava pronalazak među mnoštvom predane prtljage na aerodromima.

Slika nije dostupna Odabrano Garsonijera na četiri kotača od 27 kvadrata koja je oduševila svijet

Hoće li se Bagletti uistinu naći na tržištu ovisi o Kickstarter kampanji koju je Alex Gorshechnikov pokrenuo prije nekoliko dana, a u kojem traži sredstva za proizvodnju. Više o ovom kuferu potražite na službenim stranicama inovatora.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju