Kada proizvođači kampera žele dodati životnog prostora u ovo vozilo na četiri kotača, obično naprave duži model. No kineska tvrtka SAIC Maxus odlučila je dodati još jedan kat.

Kamper The Life Home V90 Villa ima dva kata, a obuhvaća čak i dizalo s kojim kretanje unutar vozila postaje vrlo jednostavno. Kada se parkira i prošire svi dijelovi za noćenje, izgleda više poput luksuznog stana nego priručnog doma na kotačima.

Siniša Vugrek: Rock \'n roll kamper - 1 Zanimljivosti Inovator iz Varaždina izumio rock 'n' roll kamp-prikolicu: "Ideja je da si za pet minuta spreman otići kamo god hoćeš"

Drugi kat je zapravo pop-up koji se može izdužiti na punu visinu i širinu pritiskom na gumb. Kada se to učini, gornji kat se prostire na 12 četvornih metara, dok je prizemni dio oko osam četvornih metara veći.

Zahvaljujući dodatnom prostoru u kamperu ima dovoljno mjesta za standardnu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu, kao i bar te sobu za ispijanje čaja. Tu je i mini kupaonica s tuš-kabinom, ali i prostor za pranje rublja.

Slika nije dostupna Odabrano Predobro! Mobilni kamper koji se "pretvara" u kuću na dva kata

Na drugom katu nalazi se i balkon s kojeg puca pogled na okolicu. Kakav će to pogled biti, ovisi naravno o vama i vašoj lokaciji.

Kamper The Life Home V90 Villa zasad se prodaje samo na kineskom tržištu po cijeni od oko 2,5 milijuna kuna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju