Treba vam dodatna prostorija u domu kao ured, prostor za bavljenje hobijima ili opuštanje? Tu je IWI, odnosno takozvana kućica na rasklapanje ekvadorskih arhitekata Juana Ruiza i Amelije Tapia iz tvrtke Jag Design.

Podesiva konstrukcija kućice prilagođava se različitim potrebama, a otvara se i zatvara poput harmonike. Kada je sabijena, zauzima minimalni prostor na terasi ili u dvorištu – otprilike 2,5 kvadrata.

Kada se proširi, otkriva prostrani interijer za jednu ili više osoba od 8,5 kvadrata koji možete iskoristiti ovisno o vašim željama. U rasklopljenom obliku pruža dovoljno prostora za stol, dvije stolice, uredski pribor poput printera, pa čak i malu kuhinju.

IWI kućica Jag Designa u zbijenom obliku IWI kućica Jag Designa u zbijenom obliku (Foto: Profimedia)

IWI je izgrađen s priključcima za struju i vodu, pa se može iskoristiti kao mirno mjesto za opuštanje ili poslovni prostor.

Napravljena je od elastične tkanine, šperploče i pluta, a ima i dvostruka staklena vrata koji propuštaju mnoštvo prirodne svjetlosti. Postavljena je na kotačićima, što olakšava njezino otvaranje i zatvaranje.

IWI kućica na rasklpanja Jag Designa izolirana je i pruža zaštitu od vjetra, snijega i kiše. Idealna je pak za postavljanje na prostorima s blagom klimom.

Unutarnji šator: Zgodna ideja za sve one koji još uvijek rade od doma Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 4 Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 3 +0 Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju