Nekoliko kilometara od Otočca, u mjestu Prozor, uz samu ljepoticu Gacku i njezinu zelenu idilu smjestila se kuća za odmor House Arupium. Na osami, u netaknutoj prirodi i kao u nekom drugom vremenu ta drvena topla kuća odmorit će vas, "rekuperat" i napuniti mirom.

House Arupium uređen je s puno pažnje i prekrasnih detalja kako bi vam usred prirode i daleko od svih pružio najtoplije gostoprimstvo. Prirodni materijali i ugodni kutci za uživanje u pogledu nenametljivo nude i sve što modernom čovjeku ipak treba, od interneta do satelitske i "plejke", pa se ni ovisnici o žicama ne moraju bojati dosade.

House Arupium Otočac - 12 House Arupium Otočac - 12 (Foto: Booking.com)

Kuća ima dvije spavaće sobe i dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, potpuno opremljenu kuhinju te jednu kupaonicu. U njoj se može udobno smjestiti do pet osoba, a cijena noćenja ovisno o broju ljudi i datumu iznosi između 210 i 250 eura. Detalje možete proučiti na Bookingu.

Kviz općeg znanja: Brza šetnja od granice sa Slovenijom do svemira Kviz općeg znanja - 11 Kviz općeg znanja - 9 Kviz općeg znanja - 6 +2 Kviz općeg znanja - 7

Uređena okućnica nudi terasu za opuštanje, zidani roštilj i prekrasnu sjenicu uz rijeku, a gosti će posebno nakon cjelodnevnog istraživanja prekrasne okolice uživati u hot tubu na drva. S domaćinima se možete dogovoriti i za najam bicikala, kao i za sve što vam padne na pamet jer iako imate potpunu privatnost, uvijek su vam na usluzi.

House Arupium Otočac - 15 House Arupium Otočac - 15 (Foto: Booking.com)

Ispričat će vam i kako je kuća dobila ime po japodskom naselju Arupium, koje se nalazilo na mjestu današnjeg Prozora, koji je to ime dobio po puno stoljeća kasnije sagrađenoj frankopanskoj utvrdi na brdu Prozorac iznad mjesta.

Uživajte u pješačenju s pogledom na Kapelu i Velebit, posjetite NP Plitvička jezera ili NP Sjeverni Velebit – oba su udaljena dvadesetak kilometara, ili čarobna vrila Gacke, na primjer Tonković vrilo, Klanac ili najpoznatije Majerovo vrilo ili pak provedite miran dan pecajući na Gacki, drugoj najčišćoj europskoj rijeci. Kušajte ponudu lokalnih OPG-ova, med, domaće rakije i likere i, naravno – svježu gacku pastrvu.

Dašak luksuza u predivnoj prirodi: Drvene kućice na tirkiznoj Soči koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim Fresh Air Resort - 2 Fresh Air Resort - 7 Fresh Air Resort - 3 +3 Fresh Air Resort - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju