Razmišljate li još uvijek kamo ćete, a želite iznenaditi svoju bolju polovicu? Idealno, jer ovo je super ponuda za vas koja će sigurno izmamiti osmijeh na lice. Neprocjenjiv će biti osjećaj zadovoljstva dok uživate u hotelu na plaži.

Istra je idealna morska destinacija za one koji ne žele previše vremena utrošiti na putovanje automobilom, stoga ako ste primjerice iz Zagreba, nećete ni osjetiti da ste puno vremena proveli u automobilu. Ovoga puta odabrali smo Dugu uvalu, s kojom sigurno nećete pogriješiti.

Istočna obala Istre će vas razmaziti, a sama Duga uvala posebna je po tome što je tamo zaista mirno. Kad vam dodamo da je i more izrazito bistro i čisto, nećete se dvoumiti, a za bezbrižno sunčanje ili uživanje u hladu birati možete između šljunčane plaže, kamenih ploča ili pak stijena.

Hladovine vam neće nedostajati jer je uvala okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja, što ovom mjestu daje onaj pravi mediteranski štih. Sjetite se samo mirisa koji se u vama bude kad stignete na Jadran. Pričamo upravo o tome.

Kad stignete u Dugu uvalu, prvo će vas oduševiti povezanost s rtom Punta, do kojeg jednostavno možete pješice laganom šetnjom po šetnici duljine samo jedan kilometar. Uzmite vrijeme za sebe i uživajte u šetnji. Krenite uvečer i dočekajte zalazak sunca kad su prizori zaista za pamćenje.

Hotel u kojem ćete spavati zove se Duga Uvala, a smješten je na samoj obali uz kristalno čisto more. Pogađate, budite se uz poglede na more, uvalu i okolicu, stoga je kvalitetan odmor zajamčen, barem ako vam je za uživanje dovoljna priroda.

Istoimeni resort u sklopu kojeg se nalazi hotel Duga Uvala namijenjen je za obitelji, pa povedite i djecu jer će tamo zaista guštati. Uz sam hotel nalazi se i hotelski bazen s morskom vodom, pa ako ne budete imali volje šetati se do plaže, doživljaj kupanja u moru čeka vas u bazenu.

Neće vam nedostajati ni aktivnosti kao što su fitnes, animacija za djecu, radionice ili pak koncerti, stoga nemojte dugo čekati i rezervirajte svoj ljetni odmor u Dugoj uvali na vrijeme. Ponuda se nalazi na poveznici, stoga brzi klik, podržite naše i ljetujte na Jadranu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju