"Ne želite li riskirati izlazak iz kuće zbog blagdanskih ili rođendanskih poklona, možete ih naručiti na kućni prag uz asistenciju Poklon Expressa, agencije za poklone i iznenađenja koja i dalje nudi kompletnu uslugu - od osmišljavanja, preko izrade i nabavke do dostave na kućni prag", kažu nam vlasnice Agencija za poklone i iznenađenja, Daniela Piskać i Tihana Rilak-Urošević kojima niti u ove dane ne nedostaje energije.

Nude kompletnu uslugu, ako treba umjesto vas će osmisliti, nabaviti i dostaviti personalizirane poklone.

"Ekipa Poklon Expressa može vam pomoći oko same ideje za poklon, odnosno predložiti najbolje dostupno iznenađenje ovisno o vašem budžetu, ili nabaviti bilo koje artikle po vašoj želji ako su trenutno dostupni, a inspirirati se možete i na našim društvenim mrežama. Ako vam se nešto svidi, složit ćemo vam isti paket kao s fotke ako je to u ovoj situaciji moguće, ili vam ponuditi alternativno rješenje", objašnjava Daniela.

Kada dogovorite artikle koje želite, one će ih i prigodno zapakirati pa dostaviti na željenu adresu, bilo kupca ili ravno kod slavljenika kojeg treba razveseliti. To čine oprezno, bilo gdje na području Zagreba uz sigurnosne mjere, a za druge gradove šalju poštom na kućnu adresu. Za Zagreb iznenađenje može stići već sutradan jer ga osobno dostavljaju, a slanje za druge gradove ovisi o radu poštanske službe.

"U svojem radu ne ograničavamo se niti na jednu trgovinu, već ćemo umjesto vas potražiti idealne artikle gdje god je to trenutno moguće. Pripremamo poklon pakete od sto kuna nadalje, tako da nekome možete poslati i mali znak pažnje, ali i veliko iznenađenje. Izrađujemo i personalizirane artikle poput majica, šalica i privjesaka s tekstom i/ili slikom po želji. Po želji osmišljavamo i ideje za printanje na majice, šalice, privjeske ili okvire, poput prigodnih personaliziranih čestitki/porukica u stihovima, pa i onih romantičnih, jer malo romantike nikada ne škodi", otkriva Daniela. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju