Veličanstvene crkve, impresivne povijesne tvrđave i raskošne građevine: Moskva je fascinantan grad čija arhitektura odražava burnu povijest koja je definirala Rusiju kroz stoljeća.

Tragovi SSSR-a mogu se pronaći u svakom kutku grada, rame uz rame s kultnim relikvijama carske Rusije, kao što su mitski Crveni trg, impozantni Kremlj i prekrasna katedrala Vasilija Blaženog.

Otkrijte fascinantan svijet hladnoratovskih bunkera, bazilika sa zlatnim kupolama, umjetničkih muzeja svjetske klase i legendarne "palače naroda", moskovske metro stanice.

Bilo da želite gledati klasični ruski balet u Boljšoj teatru, razgledati likovnu umjetnost u Puškinovom muzeju ili se diviti golemoj veličini spomenika dostignućima sovjetske države u Sveruskom izložbenom centru, Moskva vas neće razočarati.

Od Zagreba do Moskve povoljno možete u sljedećim terminima:

5. 3. – 10. 3. 2022 = 1.062 kn
7. 3. – 14. 3. 2022 = 1.137 kn
21. 3. – 26. 3. 2022 = 1.152 kn

Pogledajte ostale termine ovdje.

Putovanje do Moskve iz Zagreba s presjedanjem u Varšavi traje oko 20 sati, ali  odaberete li ovaj let, imati ćete dovoljno vremena i za razgled predivne Varšave. Letite poljskim avio prijevoznikom LOT Airlines. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karata toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod LOT Airlines kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop), koju sa sobom na avion unosite besplatno do 8 kilograma, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija o prtljazi i cijenama dodatne prtljage potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Rusiji. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju