Bez sumnje, Jadran je jedno od najljepših odredišta za ljetovanje na Mediteranu, a Crno jaje Premium donosi sjajne ponude za odmor na obali u.Rapcu, gdje se nalazi Maslinica Resort. Kompleks hotela i bazena smješten je tik do mora i može poslužiti za obiteljsko ljetovanje.

Na linku provjerite više o odmoru koji uključuje 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 2 djece do 7 godina u Hotelu Mimosa Lido Palace 4*. Cijena je 1526 eua, a uključuje korištenje vanjskih bazena, animacijski program za djecu i odrasle te Mini Disco i Mini Club u Hotelu Mimosa Lido Palace od ponedjeljka do subote.

Ako ste u potrazi za kraćim odmorom, odaberite opciju obiteljskog odmora u Maslinica Resortu 4* u Rapcu uz 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 2 djece do 7 godina u Hotelu Mimosa Lido Palace 4* koji košta 654 eura. Iu ovom paketu uključeno je korištenje vanjskih bazena, animacijski program za djecu i odrasle te Mini Disco i Mini Club u Hotelu Mimosa Lido Palace od ponedjeljka do subote.

Hotelski resort Maslinica čine tri hotela: Mimosa-Lido Palace, Hedera i Narcis, s četiri zvjezdice. Svaki od hotela pruža udoban i luksuzan smještaj, a svi su smješteni u blizini mora, uz slikovite pješačke, planinarske i biciklističke staze. Hotel Mimosa Lido Palace 4* je posebno blizu moru i Rapcu, s pogledom na očaravajuće more. Hoteli su okruženi uređenim zelenim površinama, maslinikom i cvjetnim vrtovima, pružajući vam opuštajuću i mirnu atmosferu za vaš odmor.

Rabac, poznat kao biser kvarnerskog zaljeva, nudi sve što vam je potrebno za savršeno obiteljsko ljetovanje. Možete se opustiti na šljunčanim plažama, uživati u wellness tretmanima, osvježiti se u bazenima ili istražiti šarmantni srednjovjekovni gradić na brežuljku - Labin, koji je udaljen manje od 4 km od vašeg odredišta.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju