Hotel Palace Bellevue (4*) zasigurno će vas oduševiti svojom poviješću i stilom. Smješten u samom centru Opatije, prekrasni hotel ističe se svojom otmjenom arhitekturom, visokim stropovima i prekrasnim pogledom na more iz gotovo svake od 87 soba. Kombinacija starinskog šarma i suvremenih sadržaja, poput unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, stvara savršen spoj prošlosti i sadašnjosti. Njegova blizina plaže Slatine, omiljene gradske plaže, čini ga idealnim odredištem za vaš boravak u Opatiji.

S druge strane, Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine, koje nosi ime po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. Hotel oduševljava svoje goste inspirativnom povijesnom baštinom koja stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Smješten je nedaleko od poznate šetnice Lungomare i popularne plaže Slatine, što ga čini izvrsnim polazištem za istraživanje grada i uživanje u ljepotama Opatije.

Dok boravite u tim prekrasnim hotelima, imat ćete priliku sudjelovati u nizu zanimljivih događanja koja će obogatiti vaše ljeto. Od 22. srpnja do 26. kolovoza na plaži Slatina očekuje vas SUP experience, prilika za upoznavanje s veslanjem na dasci i uživanje u ljepoti Jadranskog mora. Također, 3. kolovoza možete uživati u Classical Night - Filarmonia, koncertu klasične glazbe koji će vas zasigurno očarati svojom ljepotom i virtuoznošću izvođača. Za ljubitelje glazbe tu je i koncert najpoznatijeg violinista današnjice, Davida Garretta, 13. kolovoza.

Osim glazbenih događanja u organizaciji grada, istražite raznoliku ponudu live glazbe u kavanama Strauss i Cafe Imperial, gdje možete uživati u opuštenoj atmosferi uz omiljene melodije. Posebna je poslastica svaka nedjelja u Cafe Imperialu, koja je rezervirana za večer koktela. Ovdje možete isprobati raznolike koktele i uživati u vrhunskom ambijentu prekrasnog hotela.

Cijene za ovo nezaboravno iskustvo kreću se od 194 eura za jedno noćenje uz uslugu polupansiona, a za dodatnu noć iznosi 379 eura. Cijene su za dvije osobe i jedno dijete do 7 godina. Ponude možete istražiti i rezervirati na portalu Crno jaje.

Ne propustite priliku da doživite svoje čarobno ljeto u Opatiji, okruženi bogatom poviješću, ljepotama prirode i raznolikim događanjima, uz udoban smještaj u Hotelu Palace Bellevue ili Heritage Hotelu Imperial.

Odmor iz snova: Last minute ponuda za uživanciju na Hvaru Labranda Senses All inclusive Resort - 3 Labranda Senses All inclusive Resort - 2 Labranda Senses All inclusive Resort - 1 +0 Labranda Senses All inclusive Resort - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju