U Plitvica Selu, na fantastičnoj lokaciji samo nekoliko stotina metara od ulaza u Nacionalni park, a opet u potpunom miru, okružena bujnim zelenilom, gotovo uz sam potok Plitvice, smjestila se tradicionalna kuća za odmor Jetijeva koliba.

Svojim gostima nudi dva udobna apartmana, jedan s jednom, a drugi s dvije spavaće sobe, i sve ono što vam treba za vikend bijeg u prirodu: udobne krevete i bajkovite prizore koje ćete prve ugledati ujutro kroz prozor, potpuno opremljene kuhinje u kojima možete kuhati nadahnuti bogatstvom prirode oko vas, opremu za roštilj na lijepoj okućnici i, naravno, moderne kupaonice u kojima će vas topli tuš vratiti u život ako se iz šetnje vratite prekasno, kada se temperature naglo spuste.

Drvena koliba u potpunosti je stopljena s prirodom, a njezina unutrašnjost jednostavna je i čista - uz sve ono što nam daje suvremenu udobnost. Njezin su najveći ukras drveni detalji, koji i iznutra govore o mjestu na kojem se nalaze. I naravno, pogled koji se iz nje pruža.

Noćenje u Jetijevoj kolibi stoji oko 150 eura u većem, odnosno 130 eura u manjem apartmanu, svaki od njih može primiti šest osoba, a sve detalje možete proučiti na ovome linku.

Domaćin će vam odati i neke tajne o Plitvicama, korisne trikove za izbjegavanje gužve, predložiti vam staze za pješačenje koje možda sami ne biste pronašli i dati vam sve informacije koje bi vam mogle olakšati i uljepšati boravak u blizini Plitvičkih jezera.

Odmor u Jetijevoj kolibi idealan je za sve koji sanjaju kućicu u prirodi, koji žele dočekati smiraj dana uz razigranu rječicu i šalicu vrućeg čaja i koji se trebaju dobro naspavati nakon iscrpljujuće šetnje krškim i šumskim ljepotama.

Odmor iz bajke: Crna goranska ljepotica koja ne miče pogled s usnulog diva Zoe Luxury House - 22 Zoe Luxury House - 21 Zoe Luxury House - 20 +18 Zoe Luxury House - 19

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju