Hvar je najpoznatiji je po tirkiznom moru, poljima lavande, 2800 sunčanih sati godišnje, dobrom noćnom životu i kao ljetno utočište za bogate i slavne. Sviđa nam se i zbog svoje povijesti i kulture, lijepog krajolika, skrivenih uvala, ukusne hrane i odličnih domaćih vina. Ukratko – Hvar nudi sve za pravi godišnji odmor na Jadranu.

Grad Hvar je centar otoka i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Jedinstvena je fuzija raskošne mediteranske prirode, bogate kulturno-povijesne baštine i mondene, turističke sadašnjosti. Da ne spominjemo da je dom UNESCO-ovih mjesta svjetske baštine! Prošećite starim kamenim ulicama i uživajte u pogledu na sakralne povijesne građevine koje se uzdižu iz kamenom popločenih uličica, popijte šalicu kave na najvećem trgu Dalmacije, posjetite najstarije građansko kazalište u Europi i uživajte u ovom pravom mediteranskom dragulju.

Hotel Hvar Hotel Hvar (Foto: PR)

Osim svoje bogate kulturne baštine, sunčani otok Hvar poznat je i po lijepom vremenu i netaknutoj prirodi koja oduzima dah. Ljubazni ljudi, slikovite i netaknute plaže i uvale, priroda, mirisi lavande, maslina i vina među brojnim su razlozima zbog kojih ćete se zaljubiti u Hvar.

Poželite li i vi ovog ljeta posjetiti otok Hvar, zaputite se do Crnog Jaja koje vam donosi All Inclusive Family odmor u Hotelu Hvar 3* za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 11,99 godina uz 3 ili 4 noćenja, all inclusive uslugu, bazen, animaciju za djecu i to sve već od 3900 kuna.

Hotel Hvar smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište sa 2 kilometra sunčane obale, omeđen borovom šutom. Hotel se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra Jelse uz morsku šetnicu, bogat brojnim lokalnim trgovinama, klubovima i konobama. Jelsa je od grada Hvara udaljena tek dvadesetak kilometara, te je odlično polazište za istraživanje ostatka otoka.

Hotel Hvar Hotel Hvar (Foto: PR)

U all inclusive ponudi očekuju vas buffet doručak, buffet ručak i buffet večera uz neograničenu konzumaciju pića uz obroke + neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjski bazen (od 10 do 23h; točeno pivo, crno i bijelo vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića), poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj i grickalice (16-17h) i 1x tjedno dalmatinska večera! Istražite ponudu ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju