Jelsa se smjestila na vrhu zaljeva na sjevernoj obali Hvara i usprkos  činjenici da se nalazi na jednom od najpopularnijih otoka na Mediteranu, još je uvijek pomalo zanemarena.

Posebno je šarmantna luka sa slikovitom rivom i starim dalmatinskim kamenim kućama. Krivudave uličice, trgovi i znamenitosti oduševljavaju posjetitelje, a ljubitelji plaža će voljeti ovaj dio otoka jer Jelsa skriva prekrasne uvale. Kad svemu tome pridodamo i odmor s uključenim all inclusivom - bingo! 

Upravo je na portalu Crno Jaje aktivna ponuda koja donosi odmor u Hotelu Hvar 3* na otoku Hvaru za dvije odrasle osobe i do dvoje  djece uz 3 ili 4 noćenja uz all inclusive uslugu, bazen te animaciju za djecu i sve to već od 2.520 kuna.

U all inclusive ponudi vas očekuju buffet doručak, ručak i večera uz neograničenu konzumaciju pića uz obroke + neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjski bazen (od 10 do 23 h; točeno pivo, crno i bijelo vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića), poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj i grickalice (16-17 h) i jednom tjedno dalmatinsku večeru. 

Ponuda odnosi za boravak u rujnu kada nema toliko gužvi, a još je uvijek dovoljno toplo za kupanje i uživanje u šetnjama. Hotel Hvar smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište s dva kilometra sunčane obale, a izvanredan je izbor niskobudžetnog resorta za putnike koji traže opušteno utočište u pijesku i mirnom Jadranskom moru, gdje zadovoljstvo pronalaze u veličanstvenom dijelu popularne pješčane plaže i diskretnoj stjenovitoj obali.

Jelsa, Hvar Jelsa, Hvar (Foto: Shutterstock)

Apsolutni vrhunac i ujedno najljepši prizor Jelse je šarmantna šetnica uz more. Tijekom šetnje rivom možete uživati u prekrasnom ambijentu dalmatinske luke, diviti se tradicionalnim kamenim kućama i pronaći mnoge ugodne pubove, barove i dobre restorane. Cijeli štih gradske luke jedinstven je i poseban. Ako ste ljubitelj dulje šetnje, možete prošetati šetnicom prema plaži prema Vrboskoj (4 kilometra) ili prema plaži Mina (1 kilometar).

Svakako se zaputite i do Pjace - jednog od najvažnijih trgova u Jelsi, a ujedno i najljepše mjesto ovog ljetovališta. Ovdje se sastaju mještani i turisti kako bi popili kavu, pojeli sladoled i promatrali što se događa. Zbog središnjeg položaja ne možete zaobići ovo iznimno slikovito mjesto.

Istražite ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju