Proteklih su godina i velike aviokompanije počele spuštati svoje cijene, barem u određenim periodima, ne bi li svima pružili mogućnost da na udoban, siguran i kvalitetan način dođu do odredišta diljem svijeta. Ako ste za putovanje, pogledajte što vam ovog tjedna nudi Turkish Airlines, jedan od najvećih svjetskih avio prijevoznika.

Svakog siječnja ova kompanija izbaci akciju s kojom možete rezervirati povoljne karte. Ove godine akcija traje do 26. siječnja, a karte vrijede za putovanja do kraja lipnja. Više o samoj akciji potražite na službenim stranicama, a mi vam u nastavku donosimo neke uzbudljive destinacije do kojih možete povoljnije nego ikad.

Istanbul već od 146 eura po osobi

Povratne aviokarte iz Zagreba za Istanbul su u prodaji već od 146 eura. Na raspolaganju su vam dva leta dnevno, onaj jutarnji i večernji, a sa sobom možete ponijeti i kofer za check in. Poželite li se zadržati u Turskoj, na linku potražite naše članke u kojima donosimo najbolje od Turske, što vidjeti, gdje odsjesti i što probati od gastronomske ponude.

Washington DC već od 499 eura po osobi

Jedan od najposjećenijih gradova u SAD-u, Washington, nudi niz zanimljivih iskustava, od učenja o američkoj povijesti i vladi do razgledavanja mnogih od najpoznatijih znamenitosti u zemlji. Ovaj živahni grad također je dom izvrsnoj hrani, umjetnosti, kulturnim atrakcijama i još mnogo toga. Planirate li u Washington, istražite naš članak o tajnama Bijele kuće.

New York već od 499 eura po osobi

NYC je oduvijek privlačio raznoliko društvo zbog svoje jedinstvene sposobnosti da zadovolji interese svih – ljubitelji kazališta, umjetnosti, povijesti, mode, arhitekture, prirode, hrane i glazbe skupljaju se na otprilike 53 četvorna kilometra Manhattana i šire. Poželite li spojiti svoj posjet New Yorku s posjetom Istanbulu, to možete učiniti rezervirate li avikartu putem Turkish Airlinesa ovdje.

Više informacija o letovima Turkish Airlinesa možete potražiti na linku.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju