Idealno je vrijeme za bijeg u osamu, a mi smo se potrudili pronaći gdje to možete u Hrvatskoj uživati uz ponude koje su trenutačno aktualne. Pronašli smo tri lokacije do kojih se isplati potegnuti jer vas tamo čeka bezbrižan odmor.

Priroda je uvijek dobra ideja za bijeg, a ako tražite mjesto za odmor, u Hrvatskoj postoji mnoštvo kutaka koji će vas tako skriveni, sigurni i mirni oduševiti. Pronašli smo ponude za tri lokacije za bijeg u osamu u Hrvatskoj ove jeseni, ovo su naši prijedlozi.

Odmor u autohtonoj drvenoj kući u Gorskom kotaru

Znamo da je u Gorskom kotaru ponekad pronaći smještaj zaista prava lutrija. No mi imamo nešto zaista posebno za vas. Što kažete na odmor u autohtonoj drvenoj kući u Gorskom kotaru? Mi kažemo idealno!

Bit ćete okruženi 40 godina starim jelama i šumom koja je idealna za šetnje, a poglede uz pjev ptica zaista ćete dugo pamtiti. Odsjest ćete u mjestu Hajdine, koje je od izlaza Vrbovsko s autoputa udaljeno svega 6 kilometara, a u kući može spavati do 6 osoba. Ako vam se ne boravi vani, zabaviti se možete u posebnom prostoru za zabavu. Ne čekajte, rezervirajte svoj jesenski odmor u Gorskom kotaru u Kući Bruno!

Odmor u povijesnom selu Kotli

Nije vam bilo dosta Istre ovog ljeta? Super, jer imamo i ponudu za odmor u prekrasnom povijesnom selu Kotli u Istri. Staro selo Kotli jedno je od najprivlačnijih izletišta u središnjoj Istri, a mi znamo i zašto.

Ono što ćete danas vidjeti tamo seže još u davno 18. stoljeće, a ako se prošećete, naići ćete na čak 15 očuvanih starih kuća koje svjedoče o povijesti. Uživat ćete u povijesnim ortama, baladurima, voltama i slikovitim dimnjacima, i naravno, dobro odmoriti se uz ovu ponudu.

Mir, priroda i luksuz u Varaždinu

Ako ste se pak zaželjeli putovanja na sjever, razmislite o Varaždinu, gdje vas čeka Kuća za odmor Pool Jacuzzi Dreams. Kuća je spoj rustikalnog i luksuza, a idealno je što vam je privatnost tamo zajamčena. "Smetat" će vam samo zvukovi iz prirode.

Obnovljena kuća datira u 19. stoljeće, a u njoj se može smjestiti do maksimalno 6 osoba. Razveselit će vas ideja o pogledima na prirodu iz jacuzzija s čašom kvalitetnog vina sa zatvorene terase, stoga ne čekajte i rezervirajte svoj siguran i miran jesenski odmor u Varaždinu uz ponudu koja samo što nije istekla. Varaždin Breg vas čeka!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju