Hariana je ime ultimativnog kreveta za sve one koji rade od kuće, a koji ima toliko funkcija da se nikad ne morate ustati iz njega. Riječ je o visokom tehnološkom rješenju Jubilee Furniturea iz Las Vegasa koji zadovoljava sve potrebe.

The SmartSaddle Odabrano Novo sjedalo za bicikle koje sprječava bol u najosjetljivijim dijelovima tijela

Uz pomoć daljinskog upravljača možete izabrati jedan od osam masažnih funkcija koji su ugrađeni u njega. Tu je i pomično uzglavlje koje se prilagođava vašim potrebama, ugrađeni Bluetooth zvučnik s kompletnim audio sustavom i sustavom za pročišćivanje zraka.

U krevet je ugrađena i polica za knjige, lampa za čitanje, kao i mjesto za punjenje električnih uređaja. Dolazi i sa sefom koji je zaštićen šifrom, skladišnim prostorom za pohranu različitih sitnica te pomičnim stolom za rad koji možete podignuti ili spustiti po potrebi.

Najveći Lego set na svijetu u obliku rimskog Koloseja - 3 Odabrano Čak 9036 kockica! Najveći Lego set na svijetu u obliku najpoznatije rimske atrakcije

Krevet se može naručiti u dvije veličine – king (203x193 cm) ili queen (203x152 cm) u različitim bojama te od različitih tkanina. Ovisno o željama cijena kreveta varira od 2800 do 3200 američkih dolara, odnosno od oko 17.400 do 20.000 kuna.

U krevet je ugrađena i polica za knjige U krevet je ugrađena i polica za knjige (Foto: Profimedia)

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju