Hariana je ime ultimativnog kreveta za sve one koji rade od kuće, a koji ima toliko funkcija da se nikad ne morate ustati iz njega. Riječ je o visokom tehnološkom rješenju Jubilee Furniturea iz Las Vegasa koji zadovoljava sve potrebe.

Slika nije dostupna Odabrano Novo sjedalo za bicikle koje sprječava bol u najosjetljivijim dijelovima tijela

Uz pomoć daljinskog upravljača možete izabrati jedan od osam masažnih funkcija koji su ugrađeni u njega. Tu je i pomično uzglavlje koje se prilagođava vašim potrebama, ugrađeni Bluetooth zvučnik s kompletnim audio sustavom i sustavom za pročišćivanje zraka.

U krevet je ugrađena i polica za knjige, lampa za čitanje, kao i mjesto za punjenje električnih uređaja. Dolazi i sa sefom koji je zaštićen šifrom, skladišnim prostorom za pohranu različitih sitnica te pomičnim stolom za rad koji možete podignuti ili spustiti po potrebi.

Slika nije dostupna Odabrano Čak 9036 kockica! Najveći Lego set na svijetu u obliku najpoznatije rimske atrakcije

Krevet se može naručiti u dvije veličine – king (203x193 cm) ili queen (203x152 cm) u različitim bojama te od različitih tkanina. Ovisno o željama cijena kreveta varira od 2800 do 3200 američkih dolara, odnosno od oko 17.400 do 20.000 kuna.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju