Ako je odlična vijest otvaranje cafea u kojem će sve biti u znaku jedne od omiljenih čokoladnih slastica, vijest koja će razočarati čitatelje je da se Nutella bar otvara u dalekom Chicagu. No, ako ste jedan od onih kojima je dan najljepši kad započne ovim slavnim namazom, vjerojatno ste već počeli štedjeti i planirati kako što lakše doći do Chicaga, prije nego li, nadamo se, franšiza dođe u Hrvatsku.

> XL princes krafne s Nutellom i mascarponeom

Ovaj ugostiteljski objekt prvi je takav u svijetu, a njime upravlja vlasnik Nutelle, poznati koncern Ferrero. O njima vjerujemo da ne treba posebno govoriti, već je dovoljno kazati kako sve one prekrasne Kinderove stvari pristižu iz Ferrerove majstorske radionice.

U ovom cafe-restoranu na meniju će se naći stvari koje ćete moći uzeti za van, ali i pojesti unutra. Bit će tu topla peciva punjena Nutellom, ali i tisuću drugih stvari u kombinaciji s omiljenim namazom. Također, na meniju će se naći i ostali talijanski slatki specijaliteti, kao što je Gelato Affogato.

> Zato jer vi to zaslužujete: Prejednostavni recept za savršeni Nutella cheesecake

Za sve one koji će ovdje dopratiti nekog tko voli Nutellu, a sami je baš i ne obožavaju, nema straha, jer ćete ovdje bez problema moći pojesti i nešto zdravo, poput salate.

Nutella Cafe otvara se zadnji dan mjeseca svibnja, a 400 prvih posjetitelja bit će nagrađeno dodatnim jelom na odabranom meniju.

Za vas ne znamo, ali mi ne bismo imali ništa protiv višesatne posjete ovoj divoti...