Ako je odlična vijest otvaranje cafea u kojem će sve biti u znaku jedne od omiljenih čokoladnih slastica, vijest koja će razočarati čitatelje je da se Nutella bar otvara u dalekom Chicagu. No, ako ste jedan od onih kojima je dan najljepši kad započne ovim slavnim namazom, vjerojatno ste već počeli štedjeti i planirati kako što lakše doći do Chicaga, prije nego li, nadamo se, franšiza dođe u Hrvatsku.

> XL princes krafne s Nutellom i mascarponeom

Ovaj ugostiteljski objekt prvi je takav u svijetu, a njime upravlja vlasnik Nutelle, poznati koncern Ferrero. O njima vjerujemo da ne treba posebno govoriti, već je dovoljno kazati kako sve one prekrasne Kinderove stvari pristižu iz Ferrerove majstorske radionice.

U ovom cafe-restoranu na meniju će se naći stvari koje ćete moći uzeti za van, ali i pojesti unutra. Bit će tu topla peciva punjena Nutellom, ali i tisuću drugih stvari u kombinaciji s omiljenim namazom. Također, na meniju će se naći i ostali talijanski slatki specijaliteti, kao što je Gelato Affogato.

> Zato jer vi to zaslužujete: Prejednostavni recept za savršeni Nutella cheesecake

Za sve one koji će ovdje dopratiti nekog tko voli Nutellu, a sami je baš i ne obožavaju, nema straha, jer ćete ovdje bez problema moći pojesti i nešto zdravo, poput salate.

Nutella Cafe otvara se zadnji dan mjeseca svibnja, a 400 prvih posjetitelja bit će nagrađeno dodatnim jelom na odabranom meniju.

Za vas ne znamo, ali mi ne bismo imali ništa protiv višesatne posjete ovoj divoti...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju