Na zapadnoj obali Istre u novigradskoj marini Nautica smjestio se istoimeni hotel, koji predstavlja pravu nautičku oazu. Hotel Nautica unikatan je objekt te jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu koji broji 38 raskošnih soba i 4 apartmana.

Svaka soba sadrži posebno izrađeni brodski namještaj, pa će vam se učiniti kao da ste zakoračili na stari jedrenjak. Na raspolaganju vam je i odlično opremljen wellness-centar koji svakom gostu omogućava opuštanje u zatvorenom bazenu, finskoj sauni, whirpool hidromasažnom bazenu, turskoj kupelji te uz brojne masaže.

Želite li uživati u autohtonim istarskim jelima, posjetite restoran Navigare u marini. Ovdje možete kušati domaće specijalitete napravljene od ribe i morskih plodova s dodatkom tartufa te nazaobilaznog maslinova ulja. Domaća istarska kuhinja u restoranu Navigare u marini Nautica Domaća istarska kuhinja u restoranu Navigare u marini Nautica (Foto: Promo)
Na jelovniku se tako nalaze zelene tagliatele s domaćom šalšom od kanaštrela, hvarska pašticada s domaćim njokima, svježa grancigula na salatu ili pak slane srdele na ražnjiću uz domaći soparnik.

Popite piće u Lounge baru Nautica s prekrasnim pogledom na more, ili se rasplešite u Booze and Blues baru, u kojem se održavaju live koncerti, a unutrašnjost uljepšavaju brojne memorabilije s osobnim posvetama nekih od najvećih imena bluesa, jazza i rock 'n' rolla.

Za one koji vole uživati u dobroj čašici, tu su obilasci vinskih podruma Ivančić, Cattunar, Ghira - Mihelić, koji su ujedno i partneri hotela Nautica. Novo u ponudi hotela Nautica za sve goste s obitelji jest cjelodnevni izlet u najljepši vodeni park u regiji Istralandia.

Ulaz u hotel Nautica u Novigradu Ulaz u hotel Nautica u Novigradu (Foto: Promo)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju