Za početak operite rajčice, prepolovite ih i 'iscijedite' sjemenke.
Najvažniji dio recepta je marinada...

U trendu Napravite gulaš od sastojaka koje pronađite u svojem hladnjaku i smočnici Tjedni jelovnik 7 finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja se rade kada treba "počistiti" ostatke iz hladnjaka Cascada cottage Barilović - 12 Između Rijeke i Zagreba Iznad rijeke: Kuća stvorena za uživanje i dugi oproštaj od ljeta Unije - 4 Otok Unije Najbolje čuvana tajna Kvarnera: Otok tirkiznog mora i filmskih zalaza na kojem kuglica sladoleda košta manje nego na kopnu

Za marinadu vam je potrebno:
Maslinovo ulje
Aceto balsamico
Papar
Sol
Češnjak
Bosiljak

Rajčice stavite u posudu, prelijte marinadom i ostavite da odstoje barem sat vremena. Idealno bi bilo ako mogu u marinadi biti čitavu noć. Preostaje vam samo staviti ih na roštilj desetak minuta i uživati u eksploziji okusa.

Poslužite ih kao dodatak hamburgeru, tjestenini, ohladite, narežite ili dodajte u salatu... U svakom slučaju, ma što izabrali - dobar vam tek!