Za početak operite rajčice, prepolovite ih i 'iscijedite' sjemenke.
Najvažniji dio recepta je marinada...

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili"

Za marinadu vam je potrebno:
Maslinovo ulje
Aceto balsamico
Papar
Sol
Češnjak
Bosiljak

Rajčice stavite u posudu, prelijte marinadom i ostavite da odstoje barem sat vremena. Idealno bi bilo ako mogu u marinadi biti čitavu noć. Preostaje vam samo staviti ih na roštilj desetak minuta i uživati u eksploziji okusa.

Poslužite ih kao dodatak hamburgeru, tjestenini, ohladite, narežite ili dodajte u salatu... U svakom slučaju, ma što izabrali - dobar vam tek!