No, da ne bi bilo da u njujorškom Four Seasonsu uz Central Park za tih mnogo tisućica dobijete samo noćenje, u cijenu je uključeno još mnogo toga. Pa tako na raspolaganju imate osobnog batlera, Rolls-Royce s privatnim šoferom i osobnog trenera koji će vas treningom natjerati da potrošite još koji dolar.

U sobi se isto tako nalazi i mala knjižnica u kojoj ima zadivljujuće velik broj knjiga, a možete sjediti u naslonjaču od zlatnih aligatora.

Pogled je jedinstven i s prozora se pruža pogled na predivne vizure Central Parka. Pošto je to najviši stan u cijelom New Yorku, budite sigurni da vas nitko neće ćuti kako vježbate zvončiće na vlastitom klaviru. Ma uostalom što vas briga, upravo ste iskeširali 40.000 dolara za noćenje!

Stol je napravljen od zlata, a plahte u spavaćoj sobi prožete su nitima 24 karatnog zlata. Spavat ćete na madracu koji je ručno napravljen u Švedskoj.

Iz kupaonice se pruža pogled na predivni Central Park, umivaonici su napravljeni ručno od kristala, a kada ima mogućnost hidroterapije praćene posebnom glazbom.

Sve u ovoj sobi podređeno je tome da vas podsjeća da ste vi upravo potrošili 40.000 dolara kako biste vidjeli da u kupaonici nema zlatnih slavina, te da ptice ne lete tako visoko. Pravo mjesto za podizanje vlastitog ega!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju