Song Saa, Kambodža
Želite na otok iz snova za vaš medeni mjesec? Netaknut od moderne civilizacije, Song Saa je točno ono što trebate ako tražite savršenu romantičnu atmosferu. Mješavina luksuznih vila, džungle i prekrasnog oceana - pravi raj na zemlji. U ponudi imaju kajake, ronjenje, brodove, yogu i meditaciju, a vrhunac svega je - spa tretman u prašumi...

Mama Shelter, Pariz
Pariz je definitivno najromantičniji grad na svijetu. Sve one knjige i filmovi o ljubavnim pričama u Parizu čine ga gradom broj jedan kao ljubavno utočište za sebe i bolju polovicu. Hotel Mama Shelter nudi prekrasno iskustvo za samo 700 kn pu noći. Interijer je uređen u trendy stilu i zbog njega ćete se osjećati kao milijunaš. Čak i one najmanje sobe imaju sve što je potrebno kako bi vam bilo udobno.

DDG Retreat, Andaluzija, Španjolska
Treba li pobjeći od civilizacije? Pa, ovo je savršeno mjesto. Španjolska destinacija nudi pregršt malih kućica s pravom domaćom atmosferom. Čak i najmanja kućica, Casa Cipres, ima modernu dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu i dvije terase s bazenom i ležaljkama. Svi koji su bili ovdje - doslovno su se zaljubili u ovo mjesto.

Santorini, Grčka
Još jedan mali raj na zemlji. Grčka je jedno od onih mjesta gdje parovi vole dijeliti svoje najljepše trenutke. Romantične večere praćene neponovljivim zalascima sunca, a sve to na samo vašoj terasi. Začudit će vas kako bijelo plavi kontrast sobe utječe na vaš intimni život, barem se tako priča...


Sanctuary Baines kamp, Botsvana
Za ljubitelje netaknute i divlje prirode. Ako vaš savršen odmor uključuje safari, onda ste pronašli pravo mjesto za vas. Da, ovo je Rolls Royce safarija! Kamp u ponudi ima pet ekstraluksuzno uređenih apartmana. Što kažete na opuštajuću kupku na svojoj privatnoj terasi, okruženi samo svijećama i pogledom na prekrasnu divlju prirodu, i sve to ispod afričkog neba? Da, zvuči kao iz bajke. A vi to zaslužujete!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju