Da, dobro ste pročitali, lijepo je biti gol i u moru kako ide pjesma u originalu, ali odsad će se oni koje ne vole puno krpica na sebi sjajno osjećati i u jednom londonskom restoranu!

Nudisti će vjerojatno ovom viješću biti presretni, ali veselje će izazvati i kod onih koji napokon neće morati razmišljati jesu li pristojno ili nepristojno odjeveni za večerom. Neće, jer će uživati u hrani ko' od majke rođeni!

Restoran Bunyadi svoja će vrata otvoriti u lipnju, a bit će podijeljen na 'goli' i 'obučeni' dio. Čak će i konobari koji budu ovdje radili, posluživati nagi, s tek pokojom krpicom na sebi koja će prekrivati intimne dijelove.
Restoran je već sad, mjesec dana prije otvaranja, postao popularan. Kad je Business Insider 20. travnja objavio priču o restoranu, 4 tisuće gostiju se odmah pribilježilo za posjetu, a tjedan dana kasnije ta brojka je narasla na oko 30 tisuća.

S obzirom da restoran na neki način zagovara povratak prirodi, jela koja će se naći na meniju bit će potpuno prirodna, a način pripreme hrane će biti tradicionalniji što je više moguće. Dovoljno je reći kako će se posluživati u zemljanim tanjurima, tako da ovdje zaboravite na nož i vilicu.

U svakom slučaju, ako koga put nanese u London, neka nam se svakako javi s dojmovima iz ovog zanimljivog restorana, naravno, iz 'golog' dijela.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju