Split je ovih dana postao bogatiji za slatku ponudu. Zanatska pekarna i slastičarna Mrvu slađe otvorena je na Trgu Gaje Bulata 6, a kupce je već osvojila ponudom.



Osim prepoznatljivih pekarskih proizvoda, ovdje će se naći i oni novi, poput zdravog kruha s četiri vrste sjemenki, prozvanog chia-sette, domaći štrudl od buće, višnje ili borovnice, muffini od raženog brašna, cimeta, jabuke, maslinovog ulja, sode bikarbone i višnje.

No proizvod koji se kupcima novootvorene trgovine najviše zavukao pod kožu je krafna kojoj sami kreiraju okus. "Naši kupci obožavaju krafnu kojoj preljev i punjenje biraju po vlastitoj želji i raspoloženju. Ona može biti mrvu slađa, ali i ne mora biti uopće slatka. Osluškujemo potrebe kupaca i zato ponudu često obogaćujemo novim proizvodima kao što je kroasan s medom i maslom ili male, hrskave i zdrave grickalice idealne za društvo koje ispija pivu uz prijenos utakmice. Odnedavno je tu i Tintilinć, keksić za bebe sa sastojcima pogodnima za njihov rast i razvoj kao što su pirovo brašno, kardamom, banana, šećer od trske..." , kazao je vlasnik Antonio Stipinović dodajući kako biraju samo najkvalitetnije namirnice za svoje proizvode.



Trgovina Mrvu slađe iskorak je u prilagodbi potrebama suvremenog tržišta nakon tridesetogodišnje obiteljske tradicije u pekarstvu. Svakodnevno u ponudi imaju i svježe, domaće kekse prema receptima bake Ljube: korčulanski cukarini, medenjaci, breskvice, keksići od prhkog tijesta koji su idealan poklon, ali i najbolje društvo čaju i mlijeku, na stoliću u dnevnom boravku ili u uredu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju