Saft s pire krumpirom

Sastojci:


30 dag mesa, luk, paprika babura, pelati, temeljac goveđi, mrkve, peršin, sol, papar, krumpir

Priprema:


1. Izrezati luk i staviti ga dinstati. Kad luk zastakli na to staviti meso koje smo narezali na kockice i začiniti te podliti s temeljcem. Na to staviti povrće narezano na kockice. Pustiti da se dinsta.
2. Napraviti pire krumprir. Oguliti krumpir, narezati ga na kockice i skuhati.

3. Ocijediti vodu i na vrući krumpir dodati maslac, mlijeko i sol te ga zdrobiti u pire.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

 

Epizode koje ste propustili pogledajte besplatno na NovaPlus.